torstaina, toukokuuta 31, 2007

Mun (f)ufot

Noniin, tässä vielä siis esittely noista mun nurkista löytyneistä ufoista. Luulin että olis ollut enemmänkin, mutta kyllä sitä jo näissäkin on urakkaa ihan tarpeeksi...


  • Pinkin kirjava häristys on taikatoppi, valmistui viime kesänä muuten, mutta muutama langanpää on päättelemättä ja sivusaumat ompelematta.
  • Sen vieressä Teddy Galaxista neulottu villajakku. Valmistui jo talvella kovalla innolla ja kiireellä, mutta saumat uupuu tästäkin=( Jos vaikka ensi talvena saisi käyttöön
  • Beige tekele... Huoh... Novitan Jasminista keväällä aloitettu toppi. Tehty ja purettu vuorotellen... Oikeesti alussa tää oli tosi kiva juttu, mutta on alkanut tympiä. Väri, lanka ja kaikki. Tässä onkin pulma, että teenkö sisulla valmiiksi, vai puranko vaan... Paljon ei puuttuisi enää, takaosa jo on valmis olkaimineen (tehty pyörönä kainaloihin saakka), etu osa jämähtänyt tuohon kainaloiden kohtaan. Saapi kommentoida teenkö loppuun vai puranko pois häiritsemästä...
  • Sitten toi Palmatoppi. Olkasaumat ja toinen sivusauma on virkattu kiinni (en viime keväänä osannut vielä saumoja ommella joten virkkasin. Toinen sauma on jäänyt virkkaamatta. Mutta voiko tollasta Palmaa edes käyttää toppina??? Niin Novitan lehdestähän tuo ohje on, mutta jotenkin arveluttaa tuollainen lanka toppina. Tuntui silloin kivalta idealta, mutta... Kokemuksia kellään Palmatopista??
  • Ja sitten tuo murheenkryyni ja häpeäpilkku. Tuo piti olla käytössä jo viime kesänä!! Verkkoneulepaita Tahitista. Mutta jämähti siihen kohtaan, että pitäisi pingottaa, kostuttaa yms että pääsisi saumojen ompeluun. Mutta ehdottomasti tuon haluan käyttöön!! Voisikohan pingotuksen ohittaa, ja höyryttää varovasti liinan läpi?? Kun pingottamiselle ie ole oikein paikkaa (mitäs en viime kesänä aurinkoisella ilmalla vienyt ulos styroxilevyille pingottumaan). Saumoja ei voi ommella ennenkuin kappaleet on ohjattu kuosiinsa.
  • Ja kasan päällä nuo, mitkä olin aivan unohtanut. Palmikkolapaset, joista on langat päättelemättä! Nolo... Noista nyt ainakin kesän aikana suoriudun=)
Ja koska nyt mennään toukokuun viimeistä päivää, niin tänään voi vielä luvan kanssa sanoa: "huomenna, huomenna, vaan ei tänään"!

Ei kommentteja: