perjantaina, kesäkuuta 01, 2007

Villasadun vaiheessa olevat välityöt

Tässä ois mun neuleufojani (klikkaa isommaksi) , toivottavasti en löydä enää nurkista lisää:

Valkoinen salomoninsolmuhuivi, oikeastaan vasta aloitettu. Tarkoitus oli tehdä äidille, annoinkin sitten toisen huivin ja tää jäi kesken, ja lakkasi muutenkin kiinnostamasta.

Sireeninvärinen angorainen hartialämmitin: aloitin pari viikkoa sitten, niin että se on oikeastaan vasta aktiivisesti työnalla. Tässä kuitenkin mukana siksi ettei jäisikään UFOksi .-)

Ruskea toppi Novita Bambusta. Aloitin vapun tienoilla, ei vielä kovin paha ufo. Pari kiireellisempää kyllä ehti edelle. On kyllä ihan kiva neuloa, takakappale on melkein valmis jo. Tasainen sileä vähän puudutti.

Vaaleanvihreä Icarus: Tosi ufo. Tän kävi köpelösti kun puudelit vähän "neuloi". Selvitin lankasotkut tuossa talvella ja nyt voisi taas keväänvihreä neule maistua. Olen kyllä valmistautunut siihen että tää on pitkäaikainen neule, yksinkertainen Merinosilk on vähän hurja valinta Icarukseen, tunnustan :-)

Sininen mohairhuivi: tää nyppii eniten. Tän piti valmistua siskolle viime joulukuussa synttärilahjaksi mutta iski plääh. Jatkuu edelleen, muuten. Neulottu yli puolenvälin joten pitäis kai vaan ryhtyä.

Petrolin värinen Mystery Diamond-huivi. Jäi kesken syksyllä kun piti aloittaa jotain tarpeellisempaa ja sitten tumma neule pimeässä ei oikein houkuttanut tai sujunut. Haluan valmiiksi, alpakka tuntuu tosi hyvältä.


Jos nää edes etenisivät, olisin tosi tyytyväinen.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Upeita töitä! Kateeksi käy kun katselee. Pitäisiköhän sitä itse mennä tuonne takapihalle taas hommiin...tuossa oli vieras kylässä, niin neulominen vähän keskeytyi.