maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Edes jotain valmista


Tadaa!!!
Uskomatonta kyllä, mutta sain jotain ihan valmiiksi asti säädetyssä ajassa. Kuvassa komeilee Muropaketin villapaita - tosin neule on sen verran reilu ja joustava, että menee esikoiselle ja neitillekin. Paitaa ei tosin ole siloiteltu mitenkään, se on menossa pesuun ennen käyttöönottoa. Langat olivat marinoituneet lankakaupassakin jo varmaan parikymmentä vuotta ja omissa jemmoissani muutaman vuoden, ehkä niihin on pikkaisen tomua kertynyt...
Ei mikään mestarinäyte (etenkin saumat ovat paksut), mutta ensimmäinen isompi työ moneen vuoteen. Jospa tämä tästä.

Nyt työn alla on GreenDay-liivi (ullan ohjeella), se tuskin tämän päivän aikana valmistuu. Liivistähän puuttui etukpl:n puolelta toinen olka ja takakpl:n puolelta muutama sentti, olkien yhdistäminen ja resorit. No, nyt puuttuu enää kädenteiden resorit!

Ahkeroinnista ilahtuneena olen päättänyt palkita itseni jollain kivalla ja nopealla työllä. En vain ole keksinyt vielä, mitä se olisi. Ehkä villahousut nuorimmaiselle... Onnistuin hukkaamaan sen päättelemättöman nukenpaidan, se pitäisi tehdä tänään valmiiksi.

Saldoni on tällä hetkellä yksi valmistunut työ, yksi hyvin edennyt työ ja kolme purettua työtä. Etenkään tuohon purkamiseen en olisi ryhtynyt ilman Fufoilua, tapanani on marinoida keskeneräsiä töitä maailman tappiin.

2 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Tosi kaunis pusero!!

Mullakin on just tuo taipumus marinoida vaikka maailman tappiin niitäkin töitä, joista 99,99999% varmuudella ei enää mitään tule. Siksipä juuri yksikin purettu työ helpottaa ja ilahduttaa mahtavasti :).

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hyvä tulos. Onnea siitä!