perjantaina, heinäkuuta 04, 2008

Valmis täälläkin!Vihdoin ja viimein!


Ufohan oli kyllä fufo jo, kun purin sen edellisen pois. Kuitenkin ryhdyin vihreistä Isoveli-langoista tekemään uutta neuletta ja koska se oli melkoisen suuri operaatio, oli sillä(kin) vähän liiankin suuret mahdollisuudet päätyä taas ensi vuoden ufoiluun. Päätin siksi tehdä tuon villatakin valmiiksi tähän samaan saumaan ja nyt Se Takki siis on valmis!


Purettua lankaa muuten jäi jäljelle n. 60 grammaa, joten aika hyvin laskettu eli hihasta vedetty kulutusarvio. Enpä muuten tiedä, mitä olisin tehnyt, jos lanka olisikin nyt loppunut kesken. No, hihoja olisi varaa vähän vaikka lyhentääkin, mutta parempi kuitenkin näin. Tämä on ihan kamalan vaikea vaate kuvattavaksi, mutta blogista nyt löytyy jokunen otos + tietoja ohjeesta sun muusta langankulutuksesta.
Tänä vuonna multa siis valmistui + purkautui tasan yksi työ.
Ne hauskimmat ufot kun olen jo tehnyt aiempina vuosina, niin olen ihan tyytyväinen tähän tulokseen. Mielestäni olen kuitenkin oppinut jonkin verran kriittisemmäksi, eli uusia ufoja ei nyt enää ihan kauheasti jää nurkkiin pyörimään. Tuleepahan edes kerran vuodessa nekin tsekattua.
Kiitos kaikille tähänastisesta fufoiluseurasta! Voi olla, että miehen kesäloman myötä oma ufoiluni jää nyt taka-alalle ja katse suuntautuu pikku hiljaa kaikenlaisiin uusiin pieniin juttuihin.
Outi suorittaa vielä lähipäivinä arvonnan ja muutamat meistä jatkavat edelleen sinnikkäästi ufojen työstämistä. Tsemppiä!!
Ensi vuonna sitten viimeistään uusiksi!

2 kommenttia:

Katiija kirjoitti...

Onnittelut!! tuo on aivan upea! kiitos kovasti palmikkohuppari kannustuksesta ja valmiin neuleen ihailusta:D Samoksesta vielä, taipuu ihanasti palmikoihin, suosittelen vilpittömästi!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tulipa tosi kaunis! En yleensä innostu noista "pyörylöistä", mutta tässä väri ja malli natsaa.