torstaina, heinäkuuta 03, 2008

Lapanen löytyi

Löytyi sitten tuo lapasenteelmys:
- joka ensin oli jämälankaneule, sitten fufo, ja miksiköhän sitä nyt kutsuisi... Sisukkaasti sitä aloin tänään vääntää, vaikka muistan jo, miksi se jäi kesken: Sininen väri on hankala tuon kirjavan kanssa, kun siinäkin on sinistä. Kuviota on välillä vähän vaikea erottaa, näillä ikänäköisyyssilmillä. Olisihan se musta ollut mukava pohjaväri, mutta kun ei sattunut varastosta silloin löytymään. (Mustat menevät meillä aina ensin, kun tykkää äiti ja tykkää tytär.)
Onneksi malli on senverran helppo, ettei tarvinne kaivaa ohjetta esiin. (Missähän sekin lienee...) -Ylläoleva kuva ei ole muuten hääppöinen, mutta tarkennapas villasukkiini: taitavat nämä sininen ja punainen jämäkerä olla sieltä kotoisin...
EDIT 11:40: Ei hitsi, juuri, kun kerkesin itsevarmana todeta, että malli on helppo, huomasin, että olin tehnyt kuviossa virheen. Täytyi purkaa muutama kerros. Ja sitten sain tarpeekseni, ja purin koko roskan!
Kun ei tykkää niin ei tykkää, ja jos ei tykkää, niin miksi pitkittää armoniskua! - Mitä mieltä muuten olet Myyn kysymyksestä? (Ks. kuva)

1 kommentti:

Monna kirjoitti...

Outs! Olitpa raaka kun kokonaan purit :) Satutko muistamaan tuota mallin nimeä?

Ja pannukakulla istumisesta tulee mieleen, että siitä taitaa jäädä rasvatahrat takamukseen...? Muuten varmaan herkullinen päälläistuttava :)