maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Fufokuun päätteeksi

Näin ensimmäisen ufo-fufo-kuuni päätteeksi on tosi mukavat fiilikset. Mökiltä sängyn alta laatikosta löytyi neljä keskeneräistä työtä, joista yksi sai purkutuomion, mutta langoille jatkojalostus on jo suunniteltuna. Kaksi sain jopa valmiiksi.
Neljäs ei valmistunut tämän kuun aikana raivoisasta yrityksestä huolimatta. Ufoutumisen syyn voi ehkä arvioida ensimmäisestä kuvasta. Kädentiestä tuli jotenkin löperö ja innostus hiipui. Aloin fufoilun tiimoilta tehdä hihoja yhtä aikaa, mutta kesken kaiken huomasin, että toiseen hihaan on tullut virhe ja jatkoin vain toisen loppuun. Sen kiinnitin paikoilleen ja totesin, ettei näytä hyvältä, lörpöttää ja on liian pitkä. Lörpötyksen poistamiseksi oli purettava pääntien viimeistely ja viistottava olkapäät. Pöydällä olevassa kuvassa on uudelleen neulottu toinen hiha kiinnitettynä paikoilleen ja ensimmäinen on irrotettu ja jatkettu osittaisen purkamisen jälkeen. Siis enää vähän hihan pyöriötä, pääntien viimeistely ja pusero on vihdoista viimein valmis. Mutta se ei valmistu enää tämän kuun aikana.


Nämä työt olisivat varmaan sängyn alla edelleen ilman fufoilua. Seuraavana on vuorossa villatakki, josta puuttuu enää 1,5 hihaa. Muutama muukin keskeneräinen työ on tullut vastaan tämän projektin aikana.
Kiitos mukavasta seurasta kaikille. Pyhästi päätin tehdä kutimeni loppuun kertalaakista tämän jälkeen - vuoden päästä taas tavattaneen näissä merkeissä;)

2 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hieno tulos! Tsemppiä jatkolle!

Helmis kirjoitti...

Joskus ne vastustelee ihan kamalasti matkan varrella, mutta näyttäisi olevan huippuhieno lopputulos pian odottamassa. Toivottavasti jaksat nyt sisulla tehdä tuon loppuun asti :).
kiitos mukanaolosta!