tiistaina, heinäkuuta 01, 2008

Outin loppuraportti

Kesäkuu meni kuin siivillä ja ufojakin tuli nujerrettua ihan mukavasti: kahdeksasta keskeneräisestä viisi valmistui, yksi purettiin, yksi on vielä kesken ja yksi tuomittiin odottamaan aikoja parempia: Mystery Shawl edistyi hiukan, ohjeet löytyivät ja työ etenikin muutaman rivin, mutta sitten alkoi innostus lopahtamaan ja päätin jättää huivin tekeleen odottelemaan uutta intoa - saa nähdä koska löytyy!

Mutta keskeneräinen villatakki valmistuu mitä todennäköisemmin heinäkuun aikana ja ajattelin ufoilla niin kauan, että tuo villatakki muuttuu Fufoksi. Tällä hetkellä toinen hiha on pyöriötä vailla, toinen hiha puuttuu sekä shaalikaulus on vasta luonnosteltuna muistivihkoon. Saa nähdä miten sekavat piirrokset ja neulematematiikka kohtaavat - hiha näyttäisi osuvan aika hyvin kohdalleen, mutta laskutoimituksia ja luonnoksia vihkossa on jo aika monta sivua... On tässä sentään yhdistetty jo etu- ja takakappaleet!


Kaiken kaikkiaan ihan onnistunut kuukausi - aika loppui kesken Mysteryn ja tämän villatakin osalta, mutta niin vähän arvelinkin (liian monta työtä yhdelle kuulle). Aura-huivin alun purkaminen jäi hieman kaivelemaan, kun mun työskentelytapoihin ei purkaminen ole ennen kuulunut - ennemmin hampaat irvessä väkipakolla valmiiksi -tyyli on ollut vallalla.

Joten kohti uusia haasteita - postin mukana kolahti First Book of Modern Lace Knitting ja muutamia lankoja on tulossa, joten ne kait ovat palkinto? Hienointa on kyllä päästä taas aloittamaan uusia juttuja ilman, että neulekori pursuaa keskeneräisiä!

Kiitos ja kumarrus,

Outi

2 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hieno saavutus sinulla!

Helmis kirjoitti...

Hyvällä mallillahan tuo on, onneksi sitä voi vielä jatkaa eikä tarvitse odottaa ensi vuoden ufoilua!!

Hyvä-hyvä, palkinnot kuuluvat ilman muuta asiaan :).