maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Katrin loppukiri

Taistelu kelloa vastaan on alkanut... Fufo-kuuta on jäljellä vielä pari tuntia ja yhden ufon haluaisin vielä saada valmiiksi ennen kuin kesäkuu vaihtuu heinäkuuksi.

Mitä luulette, onnistunkohan? Puserosta puuttuu enää muutaman sauman ompelu ja sitten se olisi valmis...Tikutin miehustakappaleita hullun lailla monena iltana silmät ristissä ja sainkin ne valmiiksi eilen illalla. Onneksi en kuitenkaan katkaissut lankaa, vaan sovitin miehustaa aamulla ja totesin kaula-aukon olevan liian pieni. Purin siis puseroa tänään vähän matkaa ja neuloin uusiksi. Onnistuin mokailemaan myös tällä uusintakerralla ja kaulus on nyt siis neulottu kolmeen kertaan.

Tein miehusta pyörönä ilman ohjetta, siksi onnistuinkin tyrimään sen kanssa niin paljon. Mutta nyt näyttää ihan hyvältä. Katsotaan sitten aamulla, tuliko pusero ajoissa valmiiksi vai loppuvatko minuutit kesken uupuneelta neulojalta...

Tässä vaiheessa todettakoon, että fufoilu oli oikein kivaa ja kannustavaa. Sain hyvin poistettuja vanhoja ufoja kaapin pohjalta ja nyt on hyvä mieli. Ensi kerralla ehdottomasti mukaan taas!

-Katri

3 kommenttia:

Teetä ja näkkileipää kirjoitti...

Onnistuu varmasti, tsemppiä loppukiriin! Pusero näyttää hyvältä.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiva pusero! - Yritys ja erehdys -menetelmä on kyllä tosi tuttua!

Helmis kirjoitti...

Oi, oletpa tosi lähellä valmista. Toivottavasti näemme jo pian valmiin työn :)!