tiistaina, heinäkuuta 01, 2008

Vielä ei kiitos ihan seiso...

Minun osaltani fufoilu onnistui oikeastaan ihan kohtuullisesti: alunperin kuvasin neljä ufoa, ja niiden lisäksi löytyi ensin pari muutakin ja lopulta myös sitkeästi piilotelleet isän villahousut...

Alkuperäisistä neljästä ufosta kaksi valmistui, yhden purin langaksi ja yksi on vielä kesken, kuten alla oleva kuva kertoo:Mutta huomattavaa edistystä on tapahtunut - ensin oli vain yksi värikynä, ja nyt niitä on jo kolme ja puoli... Viisi on tarkoitus kuopuksen torkkuhuopaa varten neuloa, ja eiköhän se heinäkuun aikana onnistu, kun on tuota lomaakin.

Toisessa kuvassani on se surullisenkuuluisa Regia Silk-huivi, jonka kanssa olen sen löytymisestä saakka pohtinut, että jatkaisinko vai en. Eilen illalla päätin että en, ja otin ja purin huivin pois.
Edelleen ovat siis kesken isän villahousut sekä orpoina pyörivät ne kaksi valmiiksi neulottua tilkkua, joiden tarkoitus olisi joskus kuulua olohuoneen seinäkoristukseen. Saattaapi olla, että päätyvät ihan muualle, tuosta alkuperäisestä ideasta kun tuntuu hohto jo hävinneen. Aika hoitaa, niinhän se on. Mutta ehkäpä tilkut vielä voivat esittää osaansa jossain muussa projektissa, sillä samoja lankojakin laatikoista löytyy. Katsotaan, mitä keksin. Isän villahousut - no, ei puhuta niistä juuri nyt... = )

Yhtä kaikki, kiva oli fufoilla kanssanne, ja jatkan sinnikkäästi ainakin niin pitkään, että saan tytön torkkupeiton valmiiksi, kun olen näin hyvään alkuun päässyt. Kiitokset emännöijille ja kanssakilvoittelijoille, nyt onkin hyvä taas jatkaa omatunto himpun verran kevyempänä!

1 kommentti:

Helmis kirjoitti...

Hih, omaatuntoa on hyvä vähän kevennellä välillä :). Sitten on taas entistä mukavampaa aloitella uusia juttuja :).
Tsemppiä torkkupeittojatkoille!