maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Infoa loppuarvonnasta

Niin se kesäkuu vaan alkaa olemaan loppumassa. Aika on vierähtänyt taas niin nopeasti, hyvässä seurassa on ollut kiva tehdä ufoja fufoiksi! Kiitoksia teille kaikille!
Kuten Helmis jo kirjoittikin, niin Fufoilujen lopuksi suoritetaan perinteiseen tapaan arvonta. Palkintoja on viisi ja ajattelin arpoa ne tämän viikon lopulla, joko lauantaina tai sunnuntaina. Koska kyseessä ei ollut kilpailu eikä Fufoilussa ole voittajia, niin arvontaan osallistuvat tällä kertaa kaikki tähän blogiin blogimerkinnän jättäneet fufoilijat (pelkkä kommentti ei siis riitä). Joten vaikka et olisi saanut mitään valmiiksi, mutta olet osallistunut Fufoiluun vaikka jättämällä sääliä ja kannustusta anelevan postauksen sängyn alla majailevasta ufopussukasta, niin olet mukana. Eli jokainen pientä aktiivisuutta osoittanut fufoilija osallistuu arvontaan (vielä ehtii, käyn viikonloppuna postaukset läpi). Kuulostaako reilulta?
Palataan tuonnempana arvontaan. Vielä ehtii tekemään jotain ufojen nujertamiseksi ja elämä jatkuu heinäkuussakin... myös ufoilla!

Ei kommentteja: