keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2009

Omat ufoni

Tervehdys! Täällä myös yksi innokas fufoilija. Kuten blogissani jo mainitsin, ei minulla tällä hetkellä ole mitään kovin vaikeasti tapettavia ufoja nurkissa, mutta muutama keskeneräinen työ kyllä on, joten lasken ne nyt itselleni ufoiksi koska ne olisi kiva saada valmiiksikin. :)

Tuolla blogissani on kuvat ufoista, mutta tässä vielä kirjallinen lista:

1. Talvikenkäsukat itselle, aloitettu 1.2.2009. Kauniin väristä mutta ohutta lankaa, joten neulominen on hidasta. Nämä kyllä teen valmiiksi.
2. Sukat äidille, aloitettu joulukuussa 2008. Nämäkin teen valmiiksi ajallaan, on vaan tullut muita projekteja ja kiireitä väliin.
3. Sukat siskolle, aloitettu varmaan tammikuussa 2009. Valmiiksi tekeytyvät kyllä... en vaan ole kerinnyt näihinkään keskittymään.
4. Villapaita siskolle, aloitettu joskus vuonna 2007. Paksulla Hippy-langalla tulisi nopeasti valmista kunhan jaksaisi neuloa. Tämäkin on valmistumassa.

MUOKS: Nurkista löytyi vielä yksi tosiufo joka täytyy saada mukaan koitokseen! Tästä taitaakin tulla se johon keskityn eniten. Eli 5. Paita itselle Tahiti-langasta, vasta alkutekijöissään koska muovilangan neulominen tökkii niin pahasti. Tämänkin aion kyllä selättää valmiiksi asti!

Kaikki ufoni ovat siis sillä linjalla että joskus valmistuvat, mutta en usko kaikkien valmistuvan tämän haasteen aikana. Olen päättänyt keskittyä villapaitaan eli näistä ufoimpaan, ja jos muutkin tekeytyvät niin kiva niin.

Ei kommentteja: