lauantaina, toukokuuta 02, 2009

Pillin puikoille pesiytyneet

Tässä ufo-laatikkoni, joka on täynnä, mutta jossa eivät suinkaan ole kaikki ufoni. Loput ovat jossain kaappien kätköissä:


Fufoilen ensimmäistä kertaa. Vaikka valmistakin syntyy, on puikoilleni pesiytynyt, virkkuukoukuilleni väsähtänyt ja neuloihini nahistunut lanka toisensa jälkeen ilman aavistustakaan valmiista tuotoksesta. Tämän kahden kuukauden aikana aion vakaasti saada valmiiksi ainakin kolme ufoa ja purkaa saman verran toivottomina tapauksina. Ufoihini lasken ennen kuluvaa vuotta aloitetut tekeleet.
Laatikossa pötköttää päällimmäisenä sovellukseni Fifi-huivista. Tämän oli tarkoitus valmistua äidilleni jouluksi, mutta eipä tullut valmista. Ei taida ehtiä äitienpäiväksikään, mutta jos puikot ja neula käsissä pysyvt, valmistan sen toukokuun aikana, sillä äidillä on 89-vuotissyntymäpäivä 1.6. Huiviin on niskan aina oikein -kolmioon tulossa kirjailua, siksi sitä neulaakin tarvitaan. Lanka on Novitan Rose, ja pyöröpuikko nro 3; olisi tosin saanut olla isompi.
Laatikon vanhin ufo on liinan tekele vuodelta 2005. Muistan aloitusvuoden siitä, että työ oli sairaalassakin mukana, mutta en sitä siellä juurikaan virkannut. Sen jälkeen en senkään vertaa. Pituutta liinalla on jo sen verran, että voisi vaikka jo lopetella...
Tässä siis alkutilanne. Lisätietoja edistymisestä seuraa, kunhan edistymistä tapahtuu :)
Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja: