perjantaina, toukokuuta 01, 2009

Raijis mukana fufoilemassa

Moi!

Ilmottauduin mukaan fufoiluun, kun mulla on pari pahasti ufoutumassa olevaa neuletta aktiivisemmin työstettävänä olevien töiden lisäksi.

Muutama vuosi sitten, kun innostuin uudelleen neulomisesta, mulla oli jopa 80-luvun puolella kesken jääneitä neuleita. Nykyisin ne kaikki vanhimmat on joko neulottu valmiiksi tai todennäköisemmin palautettu kerälle ja mahdollisesti neulottu uudelleen, eri kokoisiksi ja mallisiksi.Välillä sain kaikki ufoni selätettyä ja pysyin jonkin aikaa (varmaan puoli vuotta ;D) aisoissa niin, että mulla oli korkeintaan pari työtä yhtaikaa kesken, mutta nyt niitä on taas sen verran, että asialle on tehtävä jotain.

Tässä ne keskeneräiset:

1. Vanhin ja ainoa oikeasti ufo on tummanvihreä tunika, jota aloitin elokuussa. Siinä on miehusta menossa kainaloissa ja jonkin verran tehtynä kumpaakin hihaa, mutta en ole osannut päättää tuleeko siitä raglanmallinen vain istutetuilla hihoilla, niin se ei etene ollenkaan.

2. Toinen on sitten punainen neuletakki äidilleni, siinä on miehustakappaleet ja eka hiha neulottu ja toinen hiha jo lähes kyynärpäässä. Vähän nolottaa, kuin se on niin pienestä kiinni, mutta en ole millään jaksanut laskea silmukoita, että missä kohdassa oikeasti olen.

3. Sitten kesken on vauvalangoista virkattava peitto, puolessa välissä suunnilleen. Halusin kevättalvella jonkun aivottoman työn, mutta se on kyllä vielä aivottomampaa kuin olisin uskonut itsekään.

4. Sitten neljäntenä on keltainen ketjusilmukkahuivi, jota on virkattu kuudesta kerästä kohta viisi.

5. Uusin keskeneräinen on viikko sitten aloitettu Step-sukka, matkaneuleeni. Ei todellakaan oikea ufo, mutta keskeneräisten listalla kuitenkin.

6. Ja kun kerran tässä fufoilussa voi tehdä muutakin kuin neuloa, niin lankalaatikkoni pohjalla on myös yksi parikymmentä vuotta kesken ollut kanavatyö, jonka voisin myös nyt kesällä pistettä valmiiksi. Siinä ne sitten onkin.

Lisää musta ja tekeleistäni voi lukea blogistani, (joka puuttuu tuolta sivupalkin blogilistasta). Ja eikun neulomaan ja virkkaamaan!

Ei kommentteja: