lauantaina, toukokuuta 02, 2009

Rannaen ufot

Hei vain kaikille. :) Olen suhteellisen uusi neuloja, innostuin vasta viime syksynä, joten ufotkin ovat vielä melko tuoreita, mutta kesken ne ovat jääneet silti. Jos jostain löytyisi energiaa tehdä asioille jotain. Blogikin löytyy, täältä.

Seuraavia ufoja löytyisi kaapin perukoilta:

1. Jaywalker-sukka. Innostuin mallista, ostin Step-lankaa, ja neuloin sukan. Toista ei sitten kiinnosta tehdäkään. Ensimmäinen sukka olisi hyvä yösukka, joten olisi kiva tehdä sille pari, toinen jalka paleltuu yöllä, jos vain toisessa on sukka. Tämä on seissyt maaliskuusta lähtien.

2. Sukat isosiskolle. Alunperin piti tulla isosiskolle Ristinolla-säärystimet Ullan ohjeen mukaan, mutta totesin ohjeen liian pieneksi ja päätin tehdä sukat. Ensimmäinen on valmis, ja toista aloitin, kunnes huomasin neuloneeni palmikkokuviota jo pitkään väärin, joten purin. Tämä sukka olisi tärkeää saada tehtyä, jouluhan meni jo 4 kuukautta sitten....

3. Fifi-huivi. Ostin joskus kerän taikka kaksi mohair-lankaa ja päätin tehdä huivin. Fifiä sanottiin helpoksi, joten päätin kokeilla. Mutta ei, siitä ei tullut mitään. Purin ainakin kolme kertaa ja nyt työ on jossain ihan alkuvaiheilla kesken, ollut jo.... joulukuusta asti.

4. Väinö-säärystimet. Nämäkin Ullan ohjeen mukaan, huomasin liian pieniksi. Fiksuna lapsena en edes ajatellut sovittaa, vaan neuloin, neuloin ja neuloin... Nyt pitäisi purkaa tai keksiä jotain muuta käyttöä. Tammikuussa taisi tämä projekti jäätyä.

5. Shalom-cardigan. Ihastuin ohjeeseen ja neuloin maaliskuussa puoleenväliin, sitten alkoi koulu taas ja projekti jäi kaappiin. Jos sen saisi valmiiksi, tykkäisin.

Lisäksi kesken ovat kevätsukat, ensimmäinen sukkaprojektini kärjestä aloittaen, sukat kaverille (nämä ovat kyllä täydessä vauhdissa), sekä Revontuli, josta uhkaa tulla ufo...

Ei kommentteja: