lauantaina, toukokuuta 02, 2009

Hei! Olen Oranssi ja minulla on tänä vuonna 1-3 ufoa, riippuu siitä miten tahdon määritellä ufon. Varsinainen oikea ufo on Mystic Light, johon tuli aaaaaaiiikoja sitten virhe, ja työ hautautui alimmaiseksi kaappiin. Tahtoisin kuitenkin tuon huivin omistaa valmiina ja tästä villalangasta tehtynä, joten tehtävä se olisi. Muistaakseni oli maaliskuu, kun otin ja hammasta purren purin silmukka silmukalta noin kolme riviä ja pääsin eteenpäin huivissa - kunnes taas huomasin, ettei silmukat osu kohdilleen eikä kuvio täsmää. Myönnän kiroilleeni. Nyt huivi on taas hävennyt vaatehuoneessa, mutta tämä on päätavoite fufoilussani tänä vuonna: huivi valmiiksi tai jos ei yhtään tahti parane, itkua vääntäen purkuun.

Toinen 'ufo' on vähän tulkinnanvarainen. Pari vuotta marinoituja vaakatilkkuja löytyisi, ja päätin uudenvuodenvimmassa tehdä tänä vuonna peitoksi asti ja luovuttaa Vaakaan. Kun nyt huhtikuun lopulla ja toukokuun puolella innostuin vähän tekemään näitä lisää, voisin kuvitella, että peitto saattaisi vaikka valmistuakin. Olkoon siis ufolistalla. Toukokuun alkaessa tilkkuja oli 32, ja alla olevat kaksi tein parin ekan päivän aikana.


Omassa mielessäni ufo on vanhempi kuin puolitoista kuukautta, mutta tämä sukkapari alkaa huolestuttaa. Maaliskuun puolella aloitettu, polvisukiksi kokoa 40 suunniteltu ja vasta vailla kantapäitä vaikka varpaista aloitettu. Että jos en viitsi laskea pelkkää huivia (tai huivia ja vaakapeittoa) ufo(i)ksi, tässä on yksi ehdokas. Ihanaista Noroa. En ymmärrä miksen neulo näitä. Ehkä syynä on kakkosen puikot ja tiukka tiheys?Lopuksi näytän ainoan muun keskeneräiseni eli sen, joka häiritsee ufojen valmistumista. Äitienpäiväksi aion Paraphernaliat. Ilun sukkalankaa... (Aion myös aloittaa Kristelin ympyrähuivia, eli en tee pelkkiä ufoja.)
Onnea matkaan kaikille! Tsempataan toisiamme!

Ei kommentteja: