perjantaina, toukokuuta 01, 2009

Pistelyksi menee, näemmäs

Näyttääkin siltä, että ainoa keskeneräinen neuleeni tuli valmiiksi juuri sopivasti vapuksi, eli fufoiltavaksi jää pistelyhommia. Mukavaa, että ne voi otaa tänä vuonna mukaan myös!
Tällähaavaa muistiin osuu tämmöisiä keskeneräisiä:
1) Joskus vuodenvaihteessa aloiteltu Merlin-pistely:2) - Monia vuosia tekeillä ollut puoliryijy:3) - Pirjolta saamani pyykkinarupistely:- Jota en oikeastaan fufoksi osaa laskeakaan, koska se on ollut tekeillä vasta vähän aikaa, eikä tekemiseen tarttuminen ole ollenkaan vastenmielistä ja vaivalloista, kuten fufo-tapauksissa yleensä on laita.

4) ja 5) Pariin vaihtoon on tulossa pistelyitä myös, mutta nehän ovat ylläreitä, ne, eikä niitä siis voi etukäteen nostaa framille.

6) Nypläyksistä kesken olisi yksi joutsen, jonka tosin epäilen päätyvän purettavien/tuhottavien listalle, koskapa en loppujen lopuksi tykännyt mallista. En tosin ole ihan varma, löydänkö koko tekelettä mistään, tai viitsinkö etsiä... ;D.

Muutakin voi varaston perältä löytyä, ken tietää! Ja uutta aion kaikesta huolimatta aloittaa, ehdottomasti! Ainakin joku neuletyö on pakko olla aina meneillään, virkkauskin ehkä, kun on kerran kesä tulossa, ja kesällä kuuluu virkata.

2 kommenttia:

Tahruska kirjoitti...

Nyt pitää kyllä kysyä, mikä mahtaa olla puoliryijy?

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Haa, vastauksena edelliseen kommenttiin: ks. kuvaa :). Eli osittain ryijy, osittain jotain muuta. Tässä tapauksessa maapallot on nukitettu, muu osa ommeltu pitkäpistotekniikalla.