perjantaina, toukokuuta 01, 2009

Tuulin ufot

Hei vaan kaikille, ensimmäistä kertaa lähdin mukaan fufoilemaan! Harrastan neulomista kausiluontoisesti, välillä enemmän ja välillä vähän vähemmän mutta ihan varmasti on koko ajan jotain kesken ja aika paljon myös suunnitelmissa. Blogini löytyy osoitteesta http://tuulenvire.blogspot.com/. Neuleiden lisäksi blogista löytyy paljon muutakin, mm. kirppislöytöjä sekä muita arkisia juttuja.

Omaa ufoiluani ehdin tänään hieman aloittelemaan, syksystä asti on ollut keskeneräisinä pienet villahousut kesällä syntyvälle toiselle lapsellemme Novitan Huopasesta. Onneksi villahousut ovat neuleena aika nopeasti edistyvää sorttia, joten tämän päiväisen neulomisen jälkeen ei ole kuin toinen puntti jäljellä, tiedä vaikka se vielä tässä tämän illan aikana valmistuisikin.

Seuraava ufo, johon aion tarttua on Kevätpäiväntasaushuivi. Muut ovat tainneet nämä huivinsa saada valmiiksi jo aikoja-aikoja sitten, minun huivistani puuttuu vielä noin puolitoista kerrosta sekä päättely. Ihan nolottaa, miten se noin loppuvaiheessa pääsikin jumahtamaan paikoilleen...

Jos nyt vaikka näillä ufoilla aloittelen, katsotaan sitten mistä jatkan. Nopeasti muisteltuna kaapista löytyy myös keskeneräinen villahaalari pienelle tytölleni (talvi vaan taisi mennä jo...) sekä yhdet toisetkin keskeneräiset villahousut.

1 kommentti:

Neili kirjoitti...

Hei. Minunkin huivini on ufona tässä tempauksessa. Ja vielä useampi kerros puuttuu. Eilen ajattelin, että jos joka päivä tekisi yhden kerroksen, niin ...