lauantaina, toukokuuta 02, 2009

mirzun ufot

Muuton jäljiltä löytyi muutamia ufoja lisää sen lisäksi, mitä AJATTELIN hyllyssä valmiiksi jo olevan. Katotaan lisäänkö listaan vielä jotain kun puran lisää laatikoita :D

Vanhimmista uusimpaan:
- Mystery Shawl 3 / Swan Lake. Viimeinen kaavio menossa, huiviin ei koskettu kesän 2007 jälkeen. En saa jotenkin kaaviota täsmäämään ja korjaus vaiheessa. Joko puran koko roskan tai sitten puserran sen loppuun.

- Waltterin paita. Paidan reunojen kääntäminen ja lankojen päättely. Ainut vaan, että pikkuveli on kasvanut tästä paidasta jo ulos, piti olla joululahja 2007 tämäkin. Puranko, vai teenkö valmiiksi ja lahjon seuraava oikean kokoista sukulaista?

- Punaiset villasukat (Nancya). Molemmat sukat kantapäissä, teen magic loopulla 2-at-a-time ja se on kantapään kohdalla ollut niin vaikea, että sukat ovat jääneet sen takia. Koskettu näihin viimeksi keväällä 2008, en tiedä oikein haluanko purkaa vai jatkaa.

- Orava-lapaset. Aloitettu syksyllä 2008 neuletapaamisessa, eka lapanen peukalon kohdalla mutta ei ehkä sittenkään ole mun tyyliset (= tulossa liian isot ja muutenkaan kirjoneulepinta ei näytä niin kivalta itellä noissa). Purkuun todennäköisesti.

- Tilkkupeitto. Jämä 7v ja Nalle-langoista, 8 isoa tilkkua valmiina, joku 15 on tavoite. Tällä ei oikeasti ole edes kiire, se on tosiaan jämistä "valmistuu joskus".. Viimeksi tammikuussa tähän tehty tilkkuja.

- Apres Surf Hoodie. Takakappale, molemmat hihat valmiina, etukappale jossain vaiheessa. Huppu + yhdisteleminen puuttuu siis, tätä tehty viimeksi viime kesänä. Tää ois kiva saada valmiiks, tykkään mallista ja musta bambu sopii tähän loistavasti.

- Drunken Cable. Helmikuussa loppui lanka kesken, maaliskuun lopussa löysin sitä lisää, mutta en ole saanut tehtyä loppuun silti. Ensi talven käyttöön menee kuitenkin, kun teen alpakkalangasta niin turhan lämmin jo :)

- Pitsikietsu. Reunapitsi vaiheessa, se on tylsä vaihe + lankojen päättely, muuten on kappaleet jo yhdistelykin.

- Raitapolvisukat. Eka valmis, toinen kantapäässä melkein.

Nää on yli kuukauden vanhoja töitä, näiden lisäksi on Kristelin ympyrähuivi KAL kesken, Kai-Mei-sukat kesken sekä Jaywalker-sukat kesken mutta näitä neulon toistaiseksi suht aktiivisesti.

Tavoite saada ainakin kaksi UFOa hoidettua loppuun fufoilun aikana :)

Ei kommentteja: