lauantaina, toukokuuta 06, 2006

NYT!

Nyt juuri, heti kun pääsen tästä koneelta ja saan ensin grillattua mahani täyteen ruokaa (lammasta, kesäkurpitsaa, tomaattia) menen sohvalle ja alan väsätä sitä viime kesäistä puseroa. Kaivoin jo työn, loput langat ja ohjeen esille. Puikot olivat luojan kiitos kiinni työssä, joten ei hämminkiä. Lehtikin löytyi ihan iisisti. Tosin ohjeen kohdalla oli pari liimalappua, joissa mahdottomasti tukkimiehenkirjanpitoa (en ennen viime syksyä ollut kuullut kerroslaskureista...) ja muita varsin epämääräisiä merkintöjä. Onneksi etu- ja takakpl tehtiin yhdessä, joten noita lappuja ei enää tarvita. Tai etu/takakpl:n alaosa puuttuu, mutta sekin tehdään erikseen. Eka hiha on aloitettu, mutta jos sen kavennuksissa tulee ongelmia, puran ja teen uudestaan - on meinaan lyhythihainen! NYT!
Villasukka

2. fufo valmis!

Kuinka tuo musta liivi onkin voinut niin kauan olla kaapissa keskeneräisenä? Heti kun tää fufoilu alkoi, otin sen yhdeksi tehtäväksi. Tai sitten tuo aurinko vaan antaa niin paljon energiaa neulomiseen, ainakin ulkona neulotessa.
Saako kesken fufoilun aloittaa uusia töitä? Lasketaanko ne mukaan kisaan?

ja taas minä täällä ...

nyt on Palma-toppi-ufo-projekti valmiina ... täällä Olkaa hyvät!!! ja kiitos tuesta!

Palma-toppi-projekti-Ufo

Täytyykö sanoa muuta ... eteneminen selviää taasen täältä ... Hyvää ja aurinkoista viikonloppua kaikille, kutimet käteen ja pihalle *komentaa*

Äitienpäivähuivi valmiina!


Tuntien taistelu inhottavan langan kanssa on nyt ohi ja saan kääriä pakettiin huivin äitienpäivälahjaksi.

Loput butterfly-langat lähtevät tästä talosta heti ensi viikolla, lanka on toki kaunista valmiina pintana mutta ikävää neuloa kun tarttuu kaikkiin pieniin karheuksiin käsissä.

Seuraavaksi lähtee purkuun tämä, olen onnistunut jo kuvittelemaan kuinka hieno pitsineuletakki tästä langasta tulisi.

perjantaina, toukokuuta 05, 2006

Vihdoinkin!

Löysin tänään sopivan "palapitsin" mustan liivin edustaan. Se löytyi Novita kesä 2005-lehdestä. Ihan helppo Isoäidin neliö. Niitä kun virkkaa muutaman (3-5kpl) peräkkäin, niin "vot pojat" valmistuu äkkiä 6mm:n virkkuukoukulla. Piankos näitä sitten valmistuu! Voimia muillekin mm. ohjeiden etsinnässä!:o)
Mieleeni juolahti: onko joku muu saanut 1. fufonsa valmiiksi?

Ufot näytillä...

..omassa blogissani.
Onko säälittävimpien räpellysten palkintoa jaossa?
Voisin yltää kerrankin jossain kärkisijoille :D
Nyt mökille tervehtimään aurinkoa!
MOOI :)
Katsokaa ja kauhistukaa ... täältä ...
Eilen pääsi sitten Tahiti-Ufo puikoille ... ensin ohjeen etsiminen... sitten oikean kohdan etsiminen ja sitten vasta päästiin vauhtiin. Yritin miettiä, miksi se on jäänyt 'marinoitumaan' ? Tulin siihen tulokseen, että todennäköisesti johtuu siitä että hmmm ... tuo Tahiti ei ole mitään mieltäylentävää neulottavaa. Odottakaahan vaan kun tuo Palma-toppi pääsee puikoille, sitten kuuluu monta rumaa sanaa ja paljon. Mutta jos nyt yksi työ kerrallaan. Tämän Tahiti-topin kanssa samaan aikaan menee Kotiväki-toppi-Ufo virkkuuna (koska sitä on mukavampi kuljettaa mukana) ja samalla työstän villasukkia, jotka ei kuulu Ufoihin, koska ne on ensi syksyn tilauksia (joita satelee nyt, onneksi, eikä silloin kun villasukkakausi on käynnissä). Eli vaihtelua riittää.
Tunnustus: ostin eilen Teddyä (valk. ja vaal.ruskeaa) 2 € /kerä tarttui mukaan yhteensä 12 ja sitten löytyi paikallisesta Siwasta SeiskaVeikkaa useampi kerä kun sai niin halvalla 1,98 € /kerä ja oisko niitä noin 12 kerää. Eli voisiko yhteenvetona sanoa että tulevia Ufoja ...

torstaina, toukokuuta 04, 2006

Käviskö kelleen?

Haluaiskohan joku vaihtaa minun ufot omiinsa?
Sitä vain tulin kertomaan, etten vieläkään ole saanut kuvattua yhtäkään ufoa....
Tsii-pa-dii-pa...mitenhän ne ufot on muodostuneet *viheltelee* .
Eipä vissiin tarvitse ihmetellä, jos on niin saamaton, ettei viitsi edes etsiä niitä esille. ;o)

Joo, mutta kun tota noin..äitienpäivä! Äidille pitää tehdä ensin huivi loppuun. (ja mitähän uutta, tosi tärkeää aloittaisi ennen ufoja) ;o)
Koetan ryhdistäytyä, kunhan kerkiän (tälleen kun tulee 21 jälkeen kotiin töistä, ei jotenkin enää jaksa...niitä uusia kyllä vois..). ;o)
Tänään piti Tampereen reissulla tehdä pari ufosukalle. Ei onnistunut - kahdesta langasta toista ei enää tästä talosta löydy. Ehkä yritän katsoa sitä parista putiikista, mutta todennäköisemmin yritän keksiä sukalle uusiokäyttöä tai puran sen. Viikonloppuna seuraavan ufon kimppuun!

Ja vielä lisää..eikö nää koskaan lopu?

Että näin.

Nää muistui vielä mieleen kun join teetä ja katsoin telkkaria. On siis todellakin aihetta ryhdistäytyä ja tehdä nuo keskeneräiset valmiiksi ennenkuin aloittaa muuta, paitsi jos on ihan pakko tehdä jotain. Esim. mun siskolla on syntymäpäivä tiistaina enkä oo uhrannut vielä ajatustakaan lahjalle. Kassotaan mitä keksitään.

Mutta näihin keskeneräisiin.. hihatin Novita Maximasta. Siis 100% akryylia, paksua kuin mikä. Lämmittämään kun istun talon vetoisimmassa kohdassa neulomassa. Hiha on ollut tuossa vaiheessa 4 kk.

Sukka.. pariton sukka. Kirjoneulekuviot on koostettu monesta ohjeesta ja ne pitäis etsiä uudelleen.. tehty joskus toissavuonna. Saa todennäköisesti parin jos löydän langat vielä jostain.
Lapanen. Joku saattaa katsoa, että onpa tutun näköinen. Tämän lapasen tein joulun alla eikä se koskaan saanut paria. Tää on neulottu kärjestä alaspäin ja peukalo on kiinnitetty samalla paikoilleen. Ohje Magnificent Mittens-kirjasta ja langatkin on vielä tallella. Ja nyt kun mulla on hyvät 3,5 mm ebenpuiset puikot niin voisin vaikka tehdä tuon parin.. paitsi jos käsiala on kovasti eri kuin 3,5mm bambuisilla.
Että ihan aikuisten oikeesti on aika tehdä näille jotakin. Miehelle vielä toissapäivänä sanoin, ettei mulla oo kuin ehkä 5 ufoa.... :P

Täällä taas fufoilemassa

Hei! Nyt on jonkin verran aikaa kulunut. Olin armottomassa mahataudissa pari päivää ja sitä ennen ja jälkeen oli jotensakin vetämätön olo.
Ufoista ensimmäinen on valmiina! Jämispuuvillalangoista neulottu helppo tyynynpäällinen. Seuraavaksi kuvia tulossa tilauksesta , jossa tuo työ keskeneräisenä. Siitä näette sitten, että minkalaiset värit. Kuvaan valmiitakin jossain vaiheessa.
Kanavatyö edistyy iltapuhteina.
Keltainen villatakki ja mintunvärinen pitsineuletakki ovat vieläkin sohvan ja nojatuolin uumenissa eli eivät ole edistyneet mitenkään. Samoin en ole vielä edes etsinyt pitsin ohjetta mustaan liiviin, joten sekään ei ole edistynyt.

Neulominen jatkuu

Moro!
Nyt se yksi villatakkimalli alkoi kerta kaikkiaan väsyttää minua. Joten vaihdoin toiseen projektiin. Siis ne keltasiniset etukpl:t tulivat tehtyä. Takakpl on vielä tekemättä. Ehkä tämä vaihto vähän tummempiin lankoihin (pitäähän niitäkin tuhota) auttaa, niin että jaksan taas tarttua villatakkiin. Ja se sininen tai keltasininen versio on vielä kokonaan tekemättä. Ei paniikkia silti...minä uurastan ne valmiiksi. Olisi vaan kiva neuloa ulkona...vaan kun tuo siitepölytilanne on mikä on, minua ei saa ulos kiskomallakaan ellei sitten pakon edessä. Sitten kun alan taas syömään allergialääkettäni, niin sitten jaksan ehkä istua ulkonakin neulomassa ja stitchaamassa. Se on muuten kivaa, olen tehnyt sitä muutamana kesänä.

keskiviikkona, toukokuuta 03, 2006

*katuu ja pahoittelee*

Lupasin teille että kuvaan kaikki fufoni, mutta en ole saanut sitä aikaiseksi ... Tämä karmea VappuFlussa on kaatanut koko porukan... mutta ihan varmasti kuvaan ne ja tässä voin kyllä luetella ne kaikki:
  1. Samos huppari miehelle
  2. Kotiväki-toppi naiselle (virkkaus)
  3. Tahiti-toppi naiselle
  4. Kotiväki-paita naiselle (virkkaus)
  5. Nalle-paita naiselle (virkkaus)
  6. Nalle-huivi lapselle (virkkaus)
  7. Virkkauslanka pöytäliina uuteen kotiin
  8. Samos-kaarrokeneule naiselle
  9. ja pilvinpimein sukkia (tilauksia ja velan maksua)

hui kauhistus... onko niitä muka noin paljon??? On todellakin ... ja tuosta muuten puuttuu vielä ne Kotiväki-sukkaset ... Nyt kyllä hävettää. Tuo nro 5 menee tod.näk. purkuun, mutta muut ois tarkoitus saada kyllä valmiiksi. Ja ainiin, tuleehan tuohon listaan vielä nro 10 eli ikuisuusprojekti eli fifi Nalle-langasta *tunnustaa*

Lisää ufoja

Näitä kaappeja ja laatikoita kun on niin paljon, niin yöllä sain pieniä välähdyksiä.. arvatkaa mistä..? Pikkuhiljaa muistui mieleen lisää ufoja.. yksi Nalle-langasta tehtävä jakku on yhdessä laatikossa odottamassa purkua..Dibs on Ribs on laitettu sivuun odottamaan syksyisempää säätä. Valkoisesta Samoksesta on tulossa koukuttu käsilaukku, kunhan jaksan jatkaa sitä.
Tää on tarkoituksellinen välityö, jonka valmistumisajankohta on varmaan joku 2010 tai sinnepäin. Tästä ei sen enempää.

Tää taas ei oo Ufo vaan aktiivisesti kesken. Valmistumisajankohta äitienpäiväksi. Ei ainakaan yhtään myöhemmin.

tiistaina, toukokuuta 02, 2006

Töitä riittää

Kukahan ne tekis...?

Mulla ja Bloggerilla ei oikein synkkaa. Joka toinen kerta herjataan mun salasanaa ja kuvien lataus kestää joka kerta niin kauan, että mun kärsivällisyys ei kerta kaikkiaan riitä.

Ufolista on kuitenkin nyt koottuna ja yhteiskuvasta löytyvät neulotut, virkatut sekä ristipistoufot. Lista ja kuvat löytyvät täältä blogista.

Kaksi työtä on tällä hetkellä työn alla, siis äskettäin aloitettuja. Niissäkin on kyllä ainesta ufoiksi, sen verran oon ainakin toista säveltänyt omasta päästä. Aion nyt siis pinnistellä ne ensin valmiiksi, sitten tarttua joihinkin vähäsen viimeistelyä vaativiin Tosi-ufoihin, jotta pääsen edes alkuun ja sitten katselen, olisko jotain vihreän Spectrumin tiimoilta tehtävää.

Kokeilen vielä, josko tuo neulekasakuva nyt latautuisi tänne.
No kun ei, niin ei.

Muistakaa pitää kirjaa omista valmistuneista ja tsemppiä kaikille!


Mun Ufoja

(Nyt jos kuvat ei näy niin se on mun vika kun vaan copy-pastesin tän mun omasta blogista... korjaan sit)

Tässä aikani kuluksi kuvasin kaikki mun Ufot.. tai no.. jos oikein kaivaa, voi jostain löytyä vielä jotain, mutta ne mitä muistan on tässä.

Ensimmäisenä murheenkryyni. Ihan kiva paita ja ihan kiva tehdä, mut BabyUllia 2,5mm puikoilla kirjoneuleena ei oo oikein mun juttuni. Tää täytyy kuitenkin ehdottomasti saada valmiiksi kesän aikana. Muilla ei niin väliä.

Koska halusin kirjoittaa vain yhden postauksen, niin ymppäsin sit useampia kuvia kerralla. Tämä trio on valmiiksi saatettavia. Jonnan hevospaita Pirkasta, mun virkattu paita, joka on kyllä liian leveä, joten voi olla että puran ja teen uudestaan sekä Xenialle jo pieneksi jäänyt aivan käyttämätön 70 cm kokoinen villapaita, jonka kaulus on päätelty liian tiukkaan. Asia täytyy siis korjata. Hevospaidasta puuttuu puoli hihaa, virkatusta paidasta yläosa ja hihat. (Klikkaa kuvaa isommaksi niin näkyy paremmin)
Nämä taas ovat hyvin epävarmoja. Ensimmäinen menee purkuun ja saa uuden elämän jonain aivan muuna. Keskimmäisestä sukasta on jo puikotkin lähteneet kävelemään.. voi olla että puran kantapään ja teen tiimalasina. Viimeinen onneton on kaulaliina. Tuo lanka on ihan kamalaa ja tahdoin kadottaa sen johonkin. Joku saa tästä sitten joskus lahjan. Tää on autokäsityö.
Ja tässä erilaiset tilkut. Ja tuo kaulaliina sillä siitä saattaa tulla joku muukin kuin kaulaliina. Ensimmäisenä Mallitilkku. Langat ovat Woolia, mallineule Solveig Hisdalin Kuviot Silmukoiksi-kirjasta. Tuon värisen villatakin haluaisin tehdä tytöille, mutta voi olla että jää hamaan tulevaisuuteen. Tuo tilkku saa uuden elämän osana jotain aivan muuta.. Toinen on Novita Miniä. En tiedä mitä siitä on pitänyt tulla mutta katsotaan. Tästä tulee myös jotain aivan muuta kuin mitä siitä on pitänyt tulla.

Voi olla että tuo onneton kaulaliina kamalasta langasta päätyy vaikka .. no en edes keksi miksi, mutta katsotaan sitäkin. Voihan olla että siitä kasvaa ihan kelpo kaulaliina.

Ei mulla näitä niin kovin montaa ole.. paitsi että yksi lapanen ja yksi sukka kaipaavat kumppania. Jos ne lähettäis treffeille niin tuliskohan sieltä pikkulapanen ja pikkusukka takaisin..

Eli sellaista elämää täällä. Toivon suuresti että saisin kaikki valmiiksi kesän aikana, mutta jos joku jää niin sen kyllä puran (paitsi tuon leppäkerttupaidan).

EDIT: No joo, kirjahyllyssä on yks virkattu liina ja kukkalaudalla lojuu Xenian kesäpaita, jonka insipiraatio loppui kun hihan liittämisessä kaarrokkeeseen tuli virhe jonka huomasin vasta viimeisillä kerroksilla. Vieläköhän muualta löytyy jotain.. ;P

Fufo-Finishing UnFinished Objects

Omassa blogissan esittelen neulefufoni. (http://isrik.vuodatus.net) (En osaa vielä tehdä hienompaa linnkiä)Ompelujutut voin näyttää, jos jonkun saan valmiiksi tehtyä. Huomasin miksi ompelut jää aina kesken. Tarvitsen niin paljon enemmän ajatteluaikaa ompeluun, ettei sitä koskaan ole riittävästi. Kun joutuu keskeyttämään liian usein tulee virheitä ja sitten ei huvita enää jatkaakaan.

Pari ufoa vähemmän

Olipa taas "iso" homma viimeistellä vuosia kaapissa roikkunut vauvan neuletakki - sivusaumat ja napit kiinni ja valmista tuli. Taitaa mennä lahjaksi jo loppuviikolla! Saman kohtalon koki Brilla-toppi, kappaleet on ollut varmaan pari vuotta viimeistelemättöminä kaapissa ja vajaassa tunnissa valmista. Minkä ihmeen takia näitä aina jää roikkumaan? Eli kaksi ufoa vähemmän, seitsemän (neule)ufoa jäljellä. Noista kuvia myöhemmin blogissa.

Miten on, rajaatteko tässä fufoilussa keskeneräiset työt neuleisiin vai otatteko mukaan kaiken mitä kaapeista ja koreista löytyy?

Monta ufoa nähtävillä

Kuvat ja tarkemmat analyysit keskeneräisistä roikkoprojekteistani löytyvät blogistani. Tuli muuten juuri mieleen että vanhin projektini eli ruskeakirjava hartiahuivi näyttäisi varmaan paljon paremmalta pitsineuletakkina, ikää tekeleelle on kertynyt jo ainakin puolitoista vuotta ja edistystä ei nimeksikään. Joutaisikohan jo purkuun, mokoma?

maanantaina, toukokuuta 01, 2006

Täälläkin bongattu ufoja

Haa, kerrankin juuri sellainen projekti jota minun neulekorini kaipaa! Majailen tällä hetkellä Saksassa, joten kaikki ufoni eivät ole käsieni ulottuvilla (valitettavasti niitä siis kummittelee koto-Suomessakin, mutta ei hätää, jos aikaa riittää, voin tilata niitä postitse tänne). Mukaani pakattujen ufojen esittely löytyy kuitenkin blogistani. Hiukan esimakua irronnee tulomatkaa edeltäneenä iltana otetusta kuvasta matkalaukun pinnalta (rinkassa ja olkalaukussa kulki toki pari muutakin ufoa):


Tsemppiä kaikille muillekin fufoilijoille ja hienoa että meillä on tällainen proggis! Ensimmäisenä yritän tsempata Fifini valmiiksi. Tiedän, että se on varmaan ufoistani nuorimpia, mutta sen loppuun saattaminen lienee vähiten pitkästyttävää ja tsemppaa siten parhaiten vauhtiin. :)

(Joku saattaa mun päivitysaikoja ihmetellä, mutta täällä eletään siis yksi tunti Suomen ajasta jäljessä. Suomessa vuorokausi on siis jo vaihtunut.)

ufot

Blogistani löytyy kooste keskeneräisistä töistä, jotka ovat unohtuneet marinoitumaan tuonne käsityöarkkuuni. Ei ole paha lista, mutta eipä kyllä ole paljon mielenkiintoa niiden selättämiseen... siksi siis otan kyllä kaiken kunnian jokaikisestä viimeistellystä työstä ;-)

http://kadentaidot.blogspot.com/2006/05/fufo.html

Eka valmis!

Eli sain valmiiksi tyttären kesäpipon.Ja nyt on uusi puikoilla esikoiselle.

Hauskaa fufoilun alkua ja vappua kaikille!

Fufot on kuvattu ja ylös kirjattu, tarkempi selostus löytyy ihka uudesta blogista: http://oujova.vuodatus.net Oikeastaan saisi olla muutama sadepäivä, että pääsisi taas neulomisen makuun, kun kauniilla ilmalla on mieluummin pihahommissa;)) Yksi sadasta hyvästä syystä luistaa keskeneräisten viimeistelystä... Yhdeksän keskeneräistä ja ainoastaan yhtä niistä pidän liki mahdottomana tapauksena - ei paha, kyllähän mies ilman kaarrokeneulettakin tulee toimeen, eikö tulekin?

Listaa päivitetty

Päivitin listaa blogiini tänään, tosin listasta vielä puuttuu kaulaliina Seiska Veikasta joka menee purkuun ja tilalle tulee ehkä jotakin.

Mukavia töidenlopetustalkoita kaikille!

Susanna

http://tinttara.vuodatus.net/

Mukaan fufoilemaan

Heips!
Minä minä mukaan fufoilemaan. On aika saattaa loppuun keskeneräisiä neuleitani. Minulla niitä on tällä hetkellä kuusi kappaletta. Keskeneräiset neuleet löytyvät täältä kuvien kera. Ajatukseni on siis neuloa väriteeman mukaan n. yksi/kuukausi+jos aikaa jää kaulaliinan.
Tsemppiä kaikille fufoilijoille syksyllä meillä on monta uutta neuletta käytössämme.
Sirpale

Tervehdys Ufojen luvatusta maasta

Heippaanpa nyt pikaisesti ja sitten ryntään kuvaamaan :)
Eli Ufoja löytyy täältä jonkin verran, en uskalla edes arvioida että kuinka paljon, suurin osa on varmaankin ihan alkutekijöissään eli varmaan paljon löytyy purettavaa (ehkä enemmän kuin viimeisteltävää...)
Sen tiedän että löytyy eräs meilenkiintoinen projekti jossa alun perin on tehty villapaita, joka on osittain purettu, josta on alettu tekemään unipussia turvakaukaloon joka on kesken ja samoista langoista on aloitettu tekemään Starsky villatakkia :O
Eli todennäköisesti siitä tulee mielenkiintoinen projekti kun saan päätettyä että mitä siitä tulee jne.
Eli myöhempiin Fufoilemisiin täältä metsän keskeltä
- tuitu

Hyvää Vappua!

Tässä virallisesti Fufoni. Tiedän, etten painiskele raskaassa sarjassa keskeneräisyyksieni kanssa, mutta haluan ottaa härkää sarvista ja tarttua tuumasta toimeen! Olen kuulut, että Fufot ovat melkoisen lisääntymiskykyisiä! :0)

Vasemmalla valkeat Kuuran kosketus- sukat. Neulominen tyssäsi aikanaan siihen, etten ollut tyytyväinen neulejälkeeni, ensimmäinen tiimalasikantapää- kokeilu hieman epäonnistui ja toisessa sukassa neuletiheys muuttui paljon tiheämmäksi. Luulen, että puran tuon aloituksen ja aloitan toisen sukan puhtaalta pöydältä.

Sukkien vieressä oikealla on vauvan pieni nuttu. Tämä vain jäi kesken. Langat ja ohjekin varmasti vielä jostakin löytyy, mutta mitkä puikot? Ja sovelsinko kuitenkin ohjetta?

Mitä! Nytko on ensi kesä? Nutun vieressä oikealla näette surullisen virkkauskokeiluni. Tästähän piti tulla kesäkassi, mutta virkkaaminen ei pitkän tauon jälkeen ollut helppoa. Enpäs saanut edes suoraa reunaa kunnolla aikaiseksi. Lupasin viime kesänä, että ensi kesäksi... Ikinä en olisi uskonut, että melkein vuosi voi mennä näin nopeasti!

No sitten, ristipistotyö. Minä onneton menin innoissani söhlimään tiheyden kanssa. Siispä kirahvi ei jalkoineen oikein mahdu kangaspalalle... Täytyy kai lyhentää jalkoja, mutta mikä kirahvi se sitten on? Mini-kirahvi.

Ja miten homma etenee, siitä seuraavassa postauksessa. Oliko meillä joku tiheys, jolla on hyvä huikata kuulumisia vai postataanko jokainen omaan tahtiin?

Siniset Silmukat

Katiija

Noin ja nyt ois sitten Fufoilun aloituspäivä, hui ... huomenna lupaan huomenna, kuvaan kaikki keskeneräiset näytille tänne (jos kehtaan, pakko kehdata)... Mutta nyt haluan toivottaa oikein antoisaa ja aurinkoista toukokuuta ja kesän odotusta kaikille Fufolaisille ja miksei muillekkin tasapuolisesti. Yritetäähän saada nuo Fufot valmiiksi yhdessä!!

Tervetuloa kaikki!

Nyt pitäisi olla kaikki (tähän mennessä sähköpostiosoitteen antaneet) saaneet kutsun mukaan Fufoilemaan. Muutama kutsu odottelee vielä "vastakaikua", eli hlö:t eivät vielä ole ottaneet kutsuaan vastaan. Jos olet laittanut sähköpostiosoitteesi tänne, muttet kuitenkaan ole saanut kutsua, laita viesti kommentti-osaan, kiitos.

Uusiakin pääsee mukaan kirjoittamalla sähköpostiosoitteen tämän viestin kommentti-osioon. Toivoisin, että ilmoittautuisitte aina ylimpään mahdolliseen viestiin, näin minun (laiskan ihmisen) ei tarvitse selata vanhoja viestejä läpi. =o)

Linkkejä blogeihin/www-sivuille päivittelen huomenna töitten jälkeen jos suinkin jaksan. Viimeistään tiistaina.

Puikot kuumina

Ciao!
Tässä on kilistelty puikkoja ja otettu päikkäreitä välillä. Kohta pitää kai palata neulomuksen pariin. Toinen etukp vielä ja sitten tuo villatakki, josta minulla on muutama kuva kamerassani, saa mennä kassiin, joka päätyy aikanaan viimeistelijäassistentilleni toiseen maahan. Kanavatyöhöni en ole koskenut aikoihin, mutta olisi kyllä tarkoitus koskea siihenkin.

sunnuntaina, huhtikuuta 30, 2006

melkeinpä jo N - Y - T

Kotvan kuluttua alkaa toukokuu ja täten julistan virallisesti tämän FUFOilun alkaneeksi! Onnea ja tsemppingiä kaikille mukanaolijoille!

(tähän tulis nyt vielä se fufonappi napattavaksi, mutta kun se keestääää.....)

Jokunen uusikin on ilmoittautumassa, tervetuloa! Krista ehtiessään kutsunee kaikki mukaan.

Tulkoon mahdollisimman monta keskeneräistä käsityötä vihdoinkin valmiiksi! Kannustuksia, vertaistukea ja reipasta kilpailuhenkeä nyt kehiin runsain mitoin!!

Kenpä onkaan se urhea, joka ihka ensimmäisenä ilmoittaa Ufon muuttuneen FO:ksi? Kirjoitelkaa ahkerasti! Niin ja neulokaa kans.

Ufot kaivettu esiin yhtä lukuunottamatta

Sivulle listaamieni töiden lisäksi tiedän, että yksi "täkänäneule" löytyy tuolta jostain vielä. Tein siin omista ufoistani ihan oman sivun ja sen osoite on seuraava: http://www.ixun.info/Ixun_ufot.htm. Kuvat on aika isoja joten varautukaa pitkään latautumisaikaan!

Kuinka hyvät ovatkaan kunnon neulojan silmät lipumaan yli keskeneräisten töiden? Siis jos et halua huomata, et huomaa...

Joskus viikolla esittelin ei-neule-ufoni ja samalla laskin neuleufojeni kokonaismääräksi neljä. Viisihän se oikeasti. Joka päivä kävelen tämän ohi noin miljoona kertaa... Mutta ufous ei johdu minusta, vaan kesken loppuneesta langasta, jota tilattiin, ja jota tuli, mutta liian vähän, eli yhä odotellaan...

Tarkemmat tiedot neuleufoista myöhemmin tänään blogissani.

Villasukka