lauantaina, heinäkuuta 01, 2006

Kaikki valmiina!

Kuten otsikko jo paljastaa, ovat kaikki ufot tällä suunnalla muuntautuneet FUFO:iksi! Ainuttakaan en purkanut, mistä olen sangen ylpeä, vaan sitkeästi tikutin ne valmiiksi. Blogissa on taas lisää juttua, ryhdyn tässä suunnittelemaan uusia kujeita ja painun ensi töikseni Get Knittedille palkintoostosmatkalle - miehen siunauksella;)
Tsemppiä kaikille omien ufojen fufoiksi taivuttajille! Käyn varmaan jatkossa kurkkimassa täällä, mutta muuten tällä erää kiitos ja kumarrus! Saattaa olla, että ensi vuonna olisi taas jotain fufoiltavaa...
Mukavaa kesää,
Outi

Kesäkuun "tilityksestä"

Hei, muistan että jonkinlainen tilitys pitäisi tehdä kuun vaihtuessa.
FOt: (löytyneestä paperipussista) istuinalustasta muotoutuikin pannulappuja 1 kpl; hanska ja lapanen päätyvät rukkasten sisään (ettei haittaa kun ovat eri paria), löysin sukan alun, jonka purin.
Muut Fot: Huono-onnisesta pitsipalatakista muotoutui poncho Pirkan ohjetta mukaillen
Fufoja: (lpp) liivin etukappaleiden virkatut palat päätyvät pitkäksi huiviksi, josta puuttuu vielä koristereuna.
Muita fufoja: Puretusta pitsineuleesta on hyvää vauhtia tulossa palmikkoneule omaan käyttöön.

keskiviikkona, kesäkuuta 28, 2006

ei itketä enää ei ...

Ja sitten eilen otin itseäni niskasta kiinni ja kävin sen stanan Samos - huppari kimppuun ... eikä ollut edes paha juttu, oikeesti. Nyt on se viimeinen hiha jo puolivälissä, eli huppu puuttuu hihan jälkeen. Ja laiskana ihmisenä jää mahdollisimman vähän saumoja, koska teen kaikki pyöröillä. Eli kyllä tämä tästä etenee hitaasti mutta varmasti.

ystävällismielisin terveisin Katiija

En taida saada pistettäkään

Ai miten niin? No kun pistoja kyllä saan paikoilleen, mutta valmiina ei yksikään työ ole vielä. Elokuun alussa ajattelin aloittaa taas vakavasti työnhaun, ja sitten pitäisi tulla matkojakin. No, katsotaan nyt kuitenkin. Mutta työmatkoilla tai oikeammin haastattelumatkoilla saan tehtyä kanavatöitänikin.

tiistaina, kesäkuuta 27, 2006

Tehtävä suoritettu

Sain tänään viimeisteltyä viimeisetkin Barbie fufot. Eli isrik kuittaa tähän lopputuleman: purettu yksi ällö sinapinkeltainen neule, sitä aloitettiin uudestaan, mutta väri ällöttää vieläkin taisi fufoutua uudeleen. Vihreä toppi valmis. Kaksi nuken pontsoa, kaksi nuken huivia,yksi nuken neuletakki, kaksi barbien iltapukua, yksi barbien "turkki". Viimeisenä muttei vähäisimpänä sain valmiiksi kauan odottaneen punaruskean neuleen, josta puuttui lankaa.

Kokonaissaldo siis 1 kpl purettu, 2kpl valmiiksi saatettu itselle, 8kpl nuken tai tai Barbien neuletta viimeistelty yhteensä jollain tavoin FO:ksautettu 11 kpl neuleita. Ylinjohto voi sitten miettiä miten nukelle tehdyt pelaa isoja töitä vastaan.

Tsemppiä kaikille fufoilijoille. Käynpä kuitenkin kurkkailemassa täällä silloin tällöin uutisia. Ehkä kirjoitankin jotain, jos saan sille sinappiselle jotain tehtyä...

maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Viimeinen niitti

Mun oli tarkoitus ottaa mökille mukaan yksi ufo, harmaasta Popista tekeillä oleva neule itselle. Se oli jo kassissa, kun tajusin, että jos se jo tekovaiheessa tuntuu kamalalta ja tylsältä, en tule sitä ikinä pitämään, vaikka saisin sen valmiiksikin. Joten se on nyt hoidettu pois päiväjärjestyksestä ja purettu takaisin langaksi. Lanka taas muuntunee syksyllä iiisoksi, paksuksi kaulahuiviksi.

sunnuntaina, kesäkuuta 25, 2006

Juhannus Ufo Fufoksi


Kristan haastamana tartuin puikkoihin ja tein Tennesseen valmiiksi. Tässä kuva ja höpinät on sitten blogissa. Vielä yksi jäljellä ja sitten pääsen uusien ihanien lankojen pariin! Ekat uudet langat tänä vuonna... ensin hamsterikisa pudotuspeleineen ja nyt tämä fufoilu - kyllä odotan jo uusia juttuja!
Tsemppiä kaikille ufojen parissa puurtajille!