lauantaina, elokuuta 11, 2007

Loppukiri?!

On tämä fufoilu mennyt vähän poskelleen tänä kesänä meikäläisen osalta. Itse asiassa olen niin huonosti ehtinyt seuraamaan koko tempausta, etten ihan varmaksi edes muista, keitä vielä on mukana.

Outi kuitenkin suoritti virallisen tempauksen päätyttyä arvonnat kunniakkaasti ja palkinnot on lähetetty ja vastaanotettu. Kiitos oikein kovasti kaikille palkintojen lahjoittajille ja Outille vaivannäöstä!! Onnea tietysti voittajille ihan hurjasti!

Joka tapauksessa tällainen tempaus on onnistunut, kun yksikin ufo on päätynyt valmistuneiden laariin, joten onnittelut kaikille ufojen kimpussa urakoineille! Hienoa työtä olette tehneet ja monta vihonviimeistä langanpäätä on napsittu valmistuneista töitä ikiajoiksi.


Nyt olisi sitten pienen loppukirin aika, eikö?
Omasta puolestani en enää uskalla luvata yhtään mitään, kun kaikki hyvätkin lupaukset tuntuvan unohtuvan saman tien, kun niitä suustaan päästää.

Jos kuitenkin vielä yritettäisiin tehdä jotain viimeisten ufoviikkojen aikana, edes yksi valmistunut työ, tai sitten pari toivotonta purkuun.
Mulla olisi itse asiassa kaksikin ihan toimivaa ideaa parin ikivanhan ufon varalle. Kun en vaan osaa sanoa, missä ihmeen välissä ne ehtisin toteuttaa, sillä keskeneräisiä on taas kertynyt vaikka miten monta. Uusia ideoita tulvii joka tuutista ja vanha kunnon sukankutomisviettikin paukahti takavasemmalta, että POKSISTA vaan.

Kuka tulee mukaan loppukiriin?