perjantaina, elokuuta 04, 2006

Valmis työ

Teddy-neuleufoni on valmistunut, langanpäätkin jo päätelty. Kuva tulee blogiini viikonlopun aikana. Hyvä fiilis ja kovasti tsemppiä loppurutistuksiin muillekin fufoilijoille!

Susanna L-A

torstaina, elokuuta 03, 2006

Loppukirin alku?


Kesä ja fufokausikin hupenevat hiljakseen. On aika tarttua tositoimiin - tai ainakin yrittää.

Sain eilen valmiiksi jämälangoista neulotun, noin 20 vuotta sitten aloitetun peiton. Päiväpeitoksi tuon aloitin, mutta torkkupeittona saa palvella tästedes. Hikistä oli reunojen virkkaaminen ja langanpäiden päättely tällä kelillä, mutta tulipa tehtyä. Ja samalla tuli muisteltua villejä sinkkuaikoja, joista peitto on hauska muisto.

Palmapusero on myös purettu.

Jonain vähemmän kauniina kesäpäivänä täytyy kaivaa se alkuperäinen fufolistani esille ja katsoa, paljonko vielä on tehtävää. Virkkauksia on jäljellä vain 1 tai 2. Ristipistoihin en ole koskenutkaan ja neulottuja on muutama tehtynä, mutta monta vielä jäljelläkin.

tiistaina, elokuuta 01, 2006

"Katsaus" heinäkuun valmistuneisiin

1. Palmikkopusero puretusta mintun värisestä puuvilla-viskoosilangasta
2. Paperipussista löytyneeseen pitkään ja kapeaan kaulahuiviin (oli ennen liivin etukappaleet) valkoinen kiinteäsilmukka-reunus
3. Keltainen minihame (mm.keltaiseen ponchoon purettu lankaa) mekon jämiksistä.
No niin, ja muita ufoja ei ole. Joten kaikki ovat jo FO:ita.

maanantaina, heinäkuuta 31, 2006

Vihdoinkin jotain valmista

Sain sentään jotain valmista heinäkuun aikana. Eli valmiina on kokonaista kolme villapaitaa! Ensimmäinen valmistui tosin jo viikko sitten, en vain päässyt koneelle päivittämään aikaisemmin ja kaksi paitaa on sitten istuttu ja koottu putkeen tänään. Tiukoille meni, mutta vielä ollaan heinäkuussa :) Yritän jossain vaiheessa laittaa kuviakin...

Hui

Heinäkuu on aika vähissä, joten pari työtä piti pinnistellä "valmiiksi".Toinen homma oli pelkkää purkua, eli Victoria-puuvilla/villalangat jäivät nyt parempaan käyttöön, kun purin sen muinaisen puseronalun.


Virkattu vihreä verkkokassi valmistui. Isohko sipulipussi eli ekokauppakassi. Toinenkin kuva ja todiste puretusta puuvillapuserosta löytyy täältä.
edit, nyt tais onnistua kuvan siirto

Elokuun puolella täytyy sitten pitää kunnon katselmus, että tiedetään, missä ollaan menossa.
Ja loppukiri olis ainakin meikäläisellä paikallaan....

Es ist fertig!

Muistatteko tämän:

Se näyttää nyt tältä:

Eli viimeinen ufoni ja se suurin murheenkryyni, eli Hippy-paita, VALMISTUI! Jee! Täten mulla ei ole enää listallani ufoja hoideltavana. Tämä projekti on ollut ihan mahtava apu, pääsin oikeasti eroon näistä keskeneräisinä roikkuvista töistä. Kiitoskiitoskiitos (x 100) vielä kerran projektin aloittajalle!

Riemukkain terveisin Elina