tiistaina, kesäkuuta 01, 2010

Sukkia

Fufoilukin on ollut sopivasti alla.liityin näet yllytyshulluna KYH:iin.Sukkia olen tehnyt valmiiksi ja saanut vapaita puikkoja kesäkuun alkua varten. Kesäkuussa on sitten menossa kaksi tempausta; fufoilu ja todennäköisesti uusienkin ufojen keräämisen aloitus eli KYH... Ainakin tasapainottavat toisiaan.

Jättiraitasukat ei ollut ufoja, vaaan nuo kahdet muut sukat eli Kantri ja Tico Tico sukat.
Alta ylöspäin:
7 V Kantri miesten sukat ja toisessa sukassa on ihan poikkeavan vaalea kohta -olkoon menee perheeseen/lähisukuun.
7 V Jättiraita naisten sukat
Tico Tico vihreä-siniset naisten sukat
7 V lasten sukat

Pipo valmis!Nonni!

Tässä se nyt on, eka valmis ufoni! Vähän jäi harmittamaan lopetuksen tiukkuus, mutta kun pipo kuitenkin istuu päähän ja pysyykin siinä hyvin - liekö vain outoutta pipottoman kevään jäljiltä? En tiedä. Jos ei käytössä syksyllä toimi, otan auki ja kudon kavennukset uudelleen. Mutta pipo on valmis kunnes toisin todistetaan :).

maanantaina, toukokuuta 31, 2010

No niin! Yksi vähemmän jälleen


Tässä se nyt viimein on! Se projekti, jonka parissa olen totisesti uurastanut!

Tälle kävi hyvin

Monta ufoa lähti poies, kun luovuin niiden teosta. En purkanut, mutta annoin ne keskeneräisinä takaisin. Enää on jäljellä kaksi ufoa. Huh! Jotkut luulevat, että neulon kuinka paljon vaan. Silloin kun se alkaa käymään stressiksi, luovutan ja pidän taukoa. Se on rentoutumista varten, eikä stressin tuoja. Vai mitä olette neulomisesta mieltä?

Edes yksi tuli valmiiksi, ja hyvä niin

Pitäis jaksaa rutistaa tuo yksi koirakanavatyö valmiiksi, mutta kun tuntuu, ettei millään jaksaisi. No, katsotaan jos ne puuttuvat pistot vielä saisi tänään, mutta ainakin on yksi kanavatyö vähemmän nyt tekemättä.

sunnuntaina, toukokuuta 30, 2010

VALMIS !!!!!!!


Nyt se on valmis, vaikka kauan sen teko kestikin, 40 vuotta. Vähän fuskasin, en laittanut vuorikangasta taakse, vaan silitin muutaman kerroksen liimakangasta.
Ihan itse pienillä karvaisilla kätösilläni hakkasin sen nauloilla seinään kiinni, niin että alanurkka meni vähän vinoon. En anna sen kumminkaan häiritä onneani, SE ON KUMMINKIN VALMIS !

Celine ufoilee

Tässä on yksi ikuisuusprojekti valmiina! Elämäni ensimmäiset villasukat, siksi niden tekeminen kai niin kauan kestikin...

Eka ufo siirtyi fufoksi

Kai-Meit kuittaa!
039
Valmistuivat 11400 m korkeudessa. Ihan namit, jalassakin.

Ensimmäinen ufo valmis!

Ensimmäisenä ufokorista valmistui sittenkin kummitytön torkkupeitto, jonka asetin vasta kakkostavoitteeksi. Aikaakin valmistumiseen jäi reilusti, kummityttö pääsee ripille vasta 9 vuoden päästä! Peitto kuvassa vielä pingottamatta, koska pingottamisalustat (styrokslevyt) majailee terassin alla. Tarkemmat tiedot peitosta ja parempi kuva kunhan peitto on pingotettu löytyy täältä .