keskiviikkona, heinäkuuta 12, 2006

Valmiiden kuvat1

Tämän päivän postauksessa ajattelin lisätä valmiita Fo:ja. Alla on se kovaonninen pontso, joka oli ihan aluksi mekko, sitten siitä piti tulla paloista koottu takki. Mutta löydettyäni sopivan ohjeen. Kas kummaa! Paloja oli sama määrä mitä hieman muuntelemassani pontson kaavakuvassa tarvittiin. Miten voikaan mennä niin tasan?
Alempana siis vähän entrattu liivi. Lisäsin virkatut toiseen reunaan Isoäidin neliöt ja nyörit toiseen reunaan. Nyt sopii ylleni.
Mintun värinen paitakin on nyt valmis. Siis se, jota aloitin tekemään puretusta pitsineuleesta.
Tässä kommentit vähäksi ajaksi. Tarkoitan jo tulee jokin loppukommentoilu tai kuukauden vaihtuessa.


***


Tässä vielä yksi kuva:

Toinen ufo valmistui!

Ensimmäisen Fufotyön varjossa valmistui toinenkin! Onpas mukava tunne. Tämän kesäkassin tekele kätkeytyi vuodeksi neulekorin pohjalle. Aloitin virkkaamaan tätä vanhan Novita-lehden mallin mukaan, mutta malli ei tuntunut kuitenkaan omalle. Nyt työhön tarttuessa ajattelin tehdä tämän loppuun aivan oman malliin mukaan. Muutama kerros virkkuutyöhön riitti, sen jälkeen vuori, hihnat i-cordista ja kukkanen koristeeksi. Onneksi tutkin laukun vuorittamista jo pientä söpöstelylaukkua tehdessä. Vuorittaminen sujui tässä jo melko jouhevasti. Valitettavasti laukku ei pääse omaan käyttöön, tykkään itse isommista kasseista. Varmasti tälle löytyy kuitenkin onnellinen omistaja.

Lanka: Novita Tennessee
Koukku: 3,5
Koko: 10 x 15 x 8 cm
Katsotaanpa mitä pinosta seuraavaksi löytyy.

tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

Valmista taas

Eilen illalla tein walmiiksi keltaisen minihameen. Se oli mekon loppu, josta joskus aloin tekemään palatakkia, josta muotoutuikin poncho. Minihame on todella napakka, koska siinä olen käyttänyt vain mekon takakappaleen alaosaa. Lankana on muuten Cottonella. Tämä ei ollut minulla ufo-listalla, mutta onpahan nyt walmis!

Vihdoinkin jotakin valmista

Suokaa anteeksi, olen ollut hieman huonohko raportoimaan tilanteestani. Neulontarintamalla on alkukesästä ollut hyvin hiljaista. Lomalla olen kuitenkin saanut aikaa myös käsitöille ja ensimmäinen ufonikin on selätetty. Kuuran kosketus-sukat valmistuivat! Olen oikein tyytyväinen näihin, pitsikuviosta tykkään valtavasti. Miksi en siis saanut neulottua näitä aiemmin loppuun?
Ja nyt seuraavan Ufon kimppuun!

Osa Fufoilijoista onkin jo saanut valmiiksi kaikki keskeneräiset, Onnea!maanantaina, heinäkuuta 10, 2006

Trauma

elikkäs väliaikatietoja SamosHupparin edistymisestä täällä. Pakko oli asialle tehdä jotain, koska nyt alkaa jo hävettämään tämä oma saamattomuus ja tekosyiden keksiminen. Miten ihminen voi keksiä sata ja yksi syytä siirtää yhden vaivaisen Hupparin tekemistä? Miten muka kaikki muut työt ovat tärkeämpiä kuin tuo Huppari? Miten esim. pölyjen pyyhkiminen on mukavampaa kuin tuon Hupparin tekeminen? Miten kukkiakin pitää kastella juuri silloin kun on saanut muutaman silmukan tehtyä? En voi ymmärtää. Tai oikeestaan voin: MINULLA ON TRAUMA TUOSTA HUPPARISTA! Ja Trauma johtuu siitä, kun olin tehnyt jo etu- ja takakappaleen valmiiksi ja TheMies sovittu ja todettiin että se on liian iso!! Purin sen alkutekijöihin ja aloitin alusta. Silloin jo koko Huppari alkoi tökkimään tosi pahasti. Mutta nyt olen ilmeisesti päässyt Trauman yli, olen kohdannut Traumani ja katsonut sitä suoraan silmiin. Olen tuhonnut Trauman enkä enää piilottele sitä korin pohjalla. Pidän Trauman koko ajan näkyvillä ja teen sitä pikkuhiljaa eli tavoite on kerä Samosta per päivä ja johan alkaa Hupparin huppu valmistua ja sitä myötä koko paita. Hupun jälkeen ei puutu kuin kokoaminen ja nyörin teko. Eli olen jo voiton puolella!!!

Ystävällismielisin terveisin: Katiija

sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

Raportointia

Unohdin tehdä tämän kuun vaihteessa, sori, sori, sori. Kesäkuun saldo on siis 1 valmistunut fufo, eli täällä aiemmin esittelemäni Fifi. Viimeinen keskeneräinen fufo, eli Hippy-villapaita, on hyvässä mallissa, eli etukappaleesta puuttuu puolet. Kyllä minä sen nyt nujerran!!!