torstaina, heinäkuuta 26, 2007

Apupuput viimeisteltyHitaasti mutta varmasti voi muiden töiden ohessa vielä ufot muuttua fo:iksi. Sen todistavat nalleprojektin (http://www.viv.dk/English/default.htm) loppumainingeissa naamat ja täytteet saaneet apupupuni. Olivat raukat ihan liian kauan tyhjillään ja naamattomia.

Vielä mulla on se ärsyttävä vauvanpaita ja se ketjusilmukkaoviverho kesken. (Sherborne Abbeykin rupeaa houkuttelemaan.) Muut on uutta keskeneräistä. Ehkä tässä vielä jotain tulee valmiiksi asti. Ehkä.

JIPPII!!!!!!! Se on VALMIS!!!!!!


Ciao!
Se on lopultakin tehty!!!!!!!!!!!!! Peitto eräälle babylle, joka ei ole vielä syntynytkään.

keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2007

Fufoilun loppu

Kaiken kaikkiaan kolmesta ufostani kaksi on valmistunut, joten ei voi olla kuin tyytyväinen. Viimeisin valmistunut vaatekappale on tässä: Pieni kietaistava bolero Novitan 2006 ekstran mukaan, lankana Novitan Nalle.

Nyt suunta on kohti uusia projekteja, kiitos fufoilun järjestäneille!

tiistaina, heinäkuuta 24, 2007

Aino-apupupu


Tässä se nyt sitten viimein on - Aino. Ja nimi siksi, että saa luvan jäädä ainokaiseksi. Jostin syystä tuo pupu ei iskenyt sitten yhtään, vaan pohjalaisella sisulla sen loppuun värkkäsin. Ja ehkäpä myös pupun kauniin käyttötarkoituksen vuoksi. Langat on jotain vavaneuleiden jämiä (Novitan Woolia) ja puikot taisi olla 4mm tai 4,5mmNyt sitten työn alla on "enää" se pitsineulepeitto. Tavoitehan oli saada siihen edes yksi mallikerta lisää, joten se ainakin toteutunee tämän jatkoajan myötä.

Ja lopuksi, tunnustan, puikoilla on myös tulossa hahtuvapökät eli ei ihan pitänyt lupaus pitäytyä näissä ufoissa.

maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

Edistynyt on

Ciao!
Niin, tässä minä taas kirjoitan. Toinen vihreä raita on nyt aloitettu. Jännittää...saankohan sen ajoissa? Toivon sitä totta kai.