perjantaina, elokuuta 18, 2006

Huono omatunto vaivaa

Minä taisin olla yksi innokkaimmista aloittajista tätä FUFO-projektia..ja mitä olen saanut aikaiseksi? Enpä juuri mitään. Ehdottomasti paras anti on ollut se, ettei uusia ufoja (juurikaan) ole syntynyt. Olen oppinut miten nämä ufot myöhemmin sylettää paaaljon enemmän kuin silloin keskenjättövaiheessa. Eli eipä kannata jättää kesken.

Hienoa on myös ollut seurata ja iloita muiden onnistumista! Ihan kuin (tai ainakin melkein kuin) itse olisi onnistunut. Hatunnosto teille, jotka ihan oikeasti olette saaneet fufoja tehtyä tai jopa kaikki tehtyä.

Poden myös huonoa omaatuntoa siitä, etten ole (muka) kerinnyt kommentoimaan/antamaan kirjallista ihastelua teille, jotka olette valmiiksi saaneet töitä.
Mukana olen kyllä iloinnut! Ihan oikeasti!
Kommentoiminen saattaa olla ollut vaikeaa ehkä siksi, ettei omia töitä ole tullut valmiiksi (hävettää).

Vielä en kuitenkaan lopullisesti lyö hanskoja naulaan vaan yritän vielä saada edes yhden FO:n (finnished object) aikaiseksi. Eräs palmikkovillatakki on alkanut puhuttelemaan minua ihan erilaisella kielellä kuin alkuperäinen (pojan mukaan se on ranskaa). Kassotaan...

keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Kanavatyö

Mystery: Täälläkin on eräs kanavatyö myös kesken, mutta sen tarttee valmistua vasta loppuvuodesta 2007. Sillä siis ei ole kiirettä. En ottanut mukaan tämän vuoden fufoiluun. Josko ensi vuonna uudestaan, niin sitten.

tiistaina, elokuuta 15, 2006

Susanna puhuu asiaa!

Nimittäin kun hän sanoo tuossa edeltävässä viestissään, että hänen UFOnsa on viittä vaille valmis tai jotain sinnepäin, tiedän mitä hän tarkoittaa. Tiedän sen siinä mielessä, että minulla on yksi kanavatyö, joka on myös viittä vaille valmis. Enää ne taustan puuttuvat pistot, ja valmista on! En uskalla yrittääkään niitä kahta muuta...ne ovat hieman työläämpiä. Niistä kun puuttuu enemmän pistoja kuin tuosta, joka minulla nyt on työn alla. Ja tietenkin se Kiilaava Projekti on hoidettava pois tieltä. Mutta mieli tekee tuulettaa jo nyt.

maanantaina, elokuuta 14, 2006

Viittä vaille valmiina

Hipheijaa, sain tänään väännettyä pojan lapasiin peukalot ja langanpäät pääteltyä. Nyt siis yhden ainokainen ufo jäljellä, melkoinen voittajafiilis on jo nyt! Kuvia tulee blogiini tässä joku päivä valmistuneesta työstä.

Susanna L-A