lauantaina, heinäkuuta 07, 2007

Viimeinkin!


Ciao!
Se on nyt ohi! Pitkä uurastus on ohi, ja tässä on tulos. Ja tämä luultavasti tulee jäämään ainoaksi saavutuksekseni tässä fufoilussa. Niin että...osallistun kolmossarjaan.

Siiamilaiset lentosukat


Ufojen lennon purkujätteistä on valmistumassa pitkävartiset raitasukat. Löysin pienen 12 g nöttösen samaa marjapuuronpunaista, mitä purkukerissäkin oli.

Nyt marjapuurot on neulottu... juuri ennen kantalappua. Sukat ovat lankapiuhalla vielä kiinni toisissaan, sillä pienen nöttösen aloitin yhtäaikaa molemmista päistä.
Täällä parin päivän takainen tilanne.

Viikko vielä

No niin, nyt olisi jäljellä viikon verran Fufoilua. Osa on saanut paljon fo:ita, osa vähän vähemmän...ja sitten on tämä minun kasti; eipä juuri minkään verran. ;o)

Tsemppiä kaikille loppurutistukseen!!! Mitä sanotte, tekeekö jokainen vielä (ainakin) yhden fo:n? Siis tietenkin vain kaikki joilla vielä on ufoja jäljellä.

Mites jatkoa? Onko kiinnostusta jatkaa vielä viikonkin kuluttua?

perjantaina, heinäkuuta 06, 2007

Köpelösti käy...

Taitaa käydä niin köpelösti, etten saa mitään valmiiksi ennen kuin aika loppuu tästä. Ja saatan saada yhden jutun valmiiksi, mutta en sitten ole ajoissa netin ääressä.

Mihin kaikki aika menee?

torstaina, heinäkuuta 05, 2007

Lisää liinoja


Hamassa muinaisuudessa virkatut palat ovat vihdoin muuttaneet muotoaan liinoiksi. Aiemmin tein yhdeksänruutuisen liinan, nyt valmistui neliruutuinen sekä reunukset kahteen yksittäiseen palaan.

Olen saanut tehtyä kaikki fufo-urakakseni ottamat keskeneräiset. Muistin kyllä vielä yhden komeron perältä löytyvän kesken jääneen (no, on niitä muitakin, mutta ne saavat jäädä toistaiseksi), jonka yritän vielä saada valmiiksi.


Tili korkattu!

Ensin epäjei: komerosta löytyi lisää ufoja, nimittäin kynsikkäät ja puolikasta hihaa vajaa villapusero. Mutta sitten jei: sain kynsikkäät viimeisteltyä! Lisävuodatusta blogissani.

Muuten en ole ufoja ehtinyt paljoakaan tekemään, syynä kesätentti ja hienoinen motivaatiopula. Yritän tehdä niistä aina kerroksen silloin, toisen tällöin ja lähinnä olen saanut aikaan hiukan hihaa Pinwheel Sweateriin ja kymmenisen senttiä sulkapallokaulaliinaan. Hiljaa hyvä tulee ja toivon mukaan tässä jollekin työlle vielä tapahtuu merkittävääkin edistystä, mutta kaikkien valmiiksi saaminen määräajassa taitaa jäädä tänä vuonna vain haaveeksi.

Yksi ufo taltutettu taas


Viime kesänä innolla aloitettu ja sitten sen virkkaamiseen kyllästytty pusero. Yksi neljäsosa pyörylöistä oli virkaamatta ja tietenkin yhdistäminen. Nyt se on pyörinyt käsissä pidemmän aikaa ruoanlaiton ja siivouksen lomassa ja nyt tänä aamun tunteina valmistui. Malli on muistaakseni viime kevään Modasta (edit, kun lehti löytyy tästä vieraiden kansoittamasta huushollista). lanka oli joka tapauksessa SandnesGarn mandarin petit.

tiistaina, heinäkuuta 03, 2007

Kyllä se taitaa niin todellakin olla

Morjensta!
Tällä hetkellä tosiaan näyttää siltä, että "Sydämeni Ilotulitus" jää ainoaksi työksi, jonka tällä FUFOilukaudella saan tehtyä. Mutta parempi niinkin kuin että pistoja vain tulisi, samoin kuin silmukoita, mutta mikään ei valmistuisi.

maanantaina, heinäkuuta 02, 2007

Se on siinä!

Eilen sain valmiiksi sen vanhimman ufoni, joka on aiheuttanut itkua ja hammasten kiristystäkin välillä. Loppukiri oli huima ja hihat neuloutuivat valmiiksi lähes viikossa. Lankojen päättelyä tuntui riittävän ja riittävän, mutta loppuivat nekin lopulta.Tämä yhdeksän vuoden projekti oli samalla myös minun ufoilujeni päätös. Nyt on aika keskittyä uusiin haasteisiin ja remontointiin. Lisää faktatietoa paidasta löytyy blogistani.

sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

päättelemistä..

mä tein sen :). ufoista inhottavin, pääteltävien kasa. minkä takia mä en oo voinu päätellä kaikkia vaan silloin heti kun ovat valmistuneet?? joko mä oppisin siihen nyt? opin tai en, tällä hetkellä tästä talosta ei löydy yhtään päättelemätöntä neuletta.

tänä aamuna löytyi vielä 1 kalorimetri, 4 lasten puuvillapipoa, 2 aikuisten sukat, 2 lasten sukat, kaulaliina, saunasukat ja avovarpaikkaat. ja niin, kuten huomasitte - mähän ilmotin saunasukatkin jo valmiiksi joku aika sitten. eli sen lisäks että mulla on paha tapa jättää neuleet päättelemättä, mulla on myös paha tapa huijata itseäni (ja muita ;)) että ne on valmiita.

noh, täten lupaan hankkiutua eroon tästä pahasta tavasta. vielä sen verran on hommaa noissa että pitää pistää laput jokaiseen. mutta sen voi hoitaa telkkaa katellessa..joku toinen ilta.

kuvaa ei tästäkään pinosta ole.

PurettuTämän verran olin tehnyt koivunlehtishaalia.Tänään sitten purkasin sen. Olin tekemässä sitä yksinkertaisesta Merinosilkistä. Teen kyllä langasta jonkin huivin,mutta kaksinkertaisena sitten.
Eilen illalla katelin koivunlehtishaalin tekelettä.Löisin siitä kamalia virheitä,että taidan purkaa koko tekeleen,vaikka olenkin tehnnyt noin puolet,mutta ne virheet häiritsevät niin paljon.