tiistaina, heinäkuuta 08, 2008

Palkinto perillä!

Tänään aamulla postinkantaja yllätti minut hengailemasta täältä kotoa yksin hereillä alasti.. Ensin ovi rapisi, sitten ovikello pirahteli niin reippaasti ettei auttanut kuin napata lähin isompi kangas (lakana ovenkarmilta kuivumasta, vaatteet ties missä...) ja hipsutella siihen kääriytyneenä kohti ovea. Sain paketin Marelolta, suurkiitos sinulle!

Kuvanhan Marelo ehti jo vilauttaa omassakin postauksessaan, mutta laitetaanpa tähän vielä omakin otos työhuoneen lattialta.
FUFO-paketti
Nyt enää pitäisi vain osiskella, miten nuo 3d-arkit toimivat... Tuo kirja on erityisen ihana, tykkään hirmusti noista pikkuisista ja mietelauseista!

Tökkii

Täällä ufot tökkii, unipussi sentään on loppusuoralla. Lähden loppuviikoksi reissuun ja jätän ufot kotiin. Lisää voi lueskella blogistani. Jatkan pakkailua :)

Posti kiidätti palkinnon perille!

Pappi puikoissa lähetti minulle Fufoilupalkinnon. Todella nopeaa toimintaa. Kuva lähetyksestä on Papin omassa blogissa , en tähän hätään saa järjestettyä kuvashetkeä...
Täytyy erikseen mainita pikkuriikkinen saksikoriste, en olekaan kuvista hahmottanut, miten pieni se onkaan! Koko on noin 2cmx1,5cm ja siihen on saatu näppärin sormin pisteltyä punatulkku lintulaudalla... Ei minun kärsivällisyydelläni kyllä... Hieno!

Paketti sai muutenkin osakseen asiaankuuluvaa uteliaisuutta ja hämmästelyä, olen tunnin verran nyt saanut varjeltua sitä pahimmilta kolhuilta ja ryppäämisiltä. Karkit piti tosin jo antaa koemaisteluun.

Kiitos!

(tällainen arvontavoiton saaminen on hiemanharvinaista herkkua minun osaltani, koska en yleensä blogiarpajaisiin osallistu; minusta olisi epäreilua osallistua arvontoihin, kun en itse niitä koskaan järjestä)

Jos saan jossain välissä aikaa kuvaussessiolle, niin esittelen vielä lisää Ufojani (nythän on täällä nähty vasta murto-osa), ajattelin niiden parissa jatkaa vielä. Tai no, se on varmaan loputon sarka tällä aloitustahdilla.

sunnuntaina, heinäkuuta 06, 2008

Tässä kuva

palkinnosta joka lähtee TahruskallePalkinto sisältää: 2 kerää Novitan Palma lankaa,valkouvakehyksen, sammakko "nipsun", muistilappuja, pienen onnen kirjan, lasinalusen, 3D kuva ja tarra-arkki.

Tahruskan osoite tiedot minulla on, joten paketti koittaa lähteä heti maanantaina tai tiistaina postin matkaan.