torstaina, kesäkuuta 24, 2010

Entinen ufo, Zetor


Mun ainoa ufoni on valmistunut eli fufo. Jess!! (Puikoilla tietysti saattaa olla materiaalia ensi vuoden ufoiksi, en tiedä.)

Aloitin muistaakseni tammikuussa Jatan Zetor-huivin, ja sain silmukat sekaisin. Siihen jäi muutamiksi kuukausiksi. Nyt kesäkuussa sain itseäni niskasta kiinni ja purin viitisen kerrosta ja jatkoin huivin valmiiksi asti. Pingottamistakin huivi odotti kymmenisen päivää, mutta tuossa tuo nyt on, valmiina ja ihan mukava tuli.

Kiitos seurasta. Kyllä tämmöinen yhdessä tekeminen tuo ryhtiä toimintaan.

keskiviikkona, kesäkuuta 23, 2010

Picasso-patalappu

Patalappu on valmis.

Siksak

En tiedä, voiko tätä luokitella ufoksi, mutta työ on aloitettu ennen toukokuuta ja se oli puhdasta tuskaa, joten voisi tästä säälipisteitä kinuta :). Blogissa lisää.

Chevron2

tiistaina, kesäkuuta 22, 2010

ufosukat fufosukiksi


Ensimmäiset ufot muutin fufoiksi jo toukokuun puolella, mutta kuvia en vaan saanut otettua ennenkuin nyt. Harmaat sukat aloitin maaliskuun alussa ja neuloin nopsaan tahtiin varret molempiin, sitten nämä olivat koskemattomina yli kaksi kuukautta. Valkoiset sukat taasen aloitin huhtikuun puolella, kun ystävälläni oli akuutti sukkapula. Nooh, kovin nopeasti nämä sukat eivät valmistuneet, mutta toivottavasti ystäväni sukkatarve on jatkuva :)

Näiden jälkeen on valmistunut yksi "peritty" ufo ja yksi ikuisuusprojektikin on työn alla. En ole kerännyt ufojani yhteen kasaan, vaan teen niitä sitä mukaan, kun keskeneräisiä töitä tulee eteen :)

maanantaina, kesäkuuta 21, 2010

Noro-ufo valmis fufo!

Nyt vasta sain jotain aikaiseksi fufoilussa! Ensimmäinen Noro-sukkani sai odotella aika kauan kaveriaan. Tässä nuo "kaverukset" kuitenkin ovat.


Oikeastaan aika mukava, kun eivät ole identtiset. Tuo lanka ei ole oikein mukavaa sukkalangaksi (ainakaan minun mielestäni). Liekö siinä syy, että eivät meinanneet valmistua millään.
Seuraava ufo on jo otettu "käsittelyyn". Toivottavast valmistuu ennen kuun loppua!

Mukavaa illanjatkoa toivottelee Irina!

Nyt minä muistin tämän

Voi että! Minähän sain tammikuusta asti olleen ufon valmiiksi viikonlopun aikana. Tännehän minun piti se ilmoittaakin. Mietinkin jo, että joku paikka on unohdettu. Se oli tämä!
Tässä kuvassa siis fufo, jonka olen neulonut Novita Cottonellasta 5 mm:n puikoilla. Aamutakki: