torstaina, syyskuuta 14, 2006

Tat-ta-da-daa!

Voittajat on arvottu!
(kirjoitin tämän jo kerran, paaaljon pidemmästi...niinpä nyt kun sitä ei löydykään mistään, uusintana..)

Kertauksena sen verran, että Helminalle voitti sarjan 1 arvonnan palkinnon, mutta hän pyysi minua arpomaan palkintonsa jollekin sarjasta 2.

Päivihän lupasi lahjoittaa palkinnon johonkin sarjaan ja Helminalle valitsi lajikseen tämän 2 sankari-sarjan.
Bloginsa perusteella Päivi ei pääse nettiin ja siksei varmaankaan ole kerinnyt vielä arpomaan omaa sarjaansa. Niinpä minä arvoin 2 sarjan molemmat voittajat.

Eli kirjoitin kaikkien sarjan 2 nimet lappusille, taittelin saman mallisesti ja -kokoisesti, pyysin kurssikaverilta nosto-apua. Ja näin siinä kävi:

Krista lähettää palkinnon
Outille
ja Päivi lähettää palkinnon
Elinalle.

ONNEA!!!

Outin paketti lähtee postiin kunhan saan osoiteen (se palkinto on sellainen, ettei sitä voi laittaa sähköpostilla ;o) ) ja Päivi varmaankin ottaa yhteyttä Elinaan kunhan pääsee nettiin.

keskiviikkona, syyskuuta 13, 2006

postissa matkalla...


Lape, tarkkaile postiasi, tämännäköinen paketti on tulossa lähipäivinä.
Sisältö onkin sitten täydellinen arvoitus..

Onnea voittajalle!

tiistaina, syyskuuta 12, 2006

Sarjan 1 palkinnosta vielä..

Hmmm...Tjaa-a...

Helminallehan siis voitti sarjan 1 arvonnassa, mutta hän toivoi, että arpoisin uuden voittajan ko. palkinnolle. Toiveena oli, että palkitsisin jonkun kaikki ufot Fufonnen (eli sarjasta 2).

Taidan toimia niin, kuin Helminalle toivoi: arvon uuden voittajan sarjasta 2.
MUTTA minusta Helminallen tulee kuitenkin saada jotain kivaa, siksipä laitan jotain ylläriä hänellekin. Kuulostaako reilulta ja oikealta ratkaisulta?

Joko Päivi olet ennättänyt arpomaan? Jos et, niin jos minä voisin arpoa samantien molemmat ja lähettää niistä palkinnon toiselle ja sinä lähettäisit toiselle. Ok?

Mäpä tiedän kuka!

Sarjan 1 arvonta on suoritettu!

Ja mä tiedän kuka voitti!
Tehtäväni oli helppo, laitoin numerot 1-16 (diskasin itseni) paperilapuille. Sitten taittelin laput, pyysin kurssikaveria nostamaan (silmät kiinni) yhden.
JA..
tää on kivaa...te ette vielä tiedä kuka voitti...mutta minä tiedän...
voittajaksi arpoutui...
tahalteen viivyttelen...jännittääkö?
..listalla kuudentena oleva
Helminalle!!

ONNEA!!!!!!

Kiitos kaikille kanssa Fufoajille!! Tämä oli niin kivaa, että eiköhän ens vuonna uudestaan ryhdytä samaan projektiin?! Tosin voisin aloittaa Fufoilun taas uudelleen...vaikka ihan heti...noita ufoja kun vielä jäi..ja uusiakin on muodostunut muutama (tosin huomattavasti vähemmän, jos en olisi ollut Fufo-projeksissa mukana).

maanantaina, syyskuuta 11, 2006

Hyvät naiset ja herrat!





Täten julistetaan tämänvuotisen fufotempauksen ensimmäiset palkintosijat.
Oma palkintoni jaetaan kilpasarjassa 3, Kootut selitykset. tähän sarjaan ilmoittautui 6 kilpailijaa (muut taisivat olla turhan vaatimattomia), joten palkinto arvottiin näiden 6 kesken. Perinteinen lappu hattuun -menetelmä tuotti seuraavanlaisen tuloksen. Voittaja on...... LAPE! Lyhyt ja ytimekäs Selitys vei siis voittoon tässä sarjassa.

Outin valtuuttamana arvoin astetta uudemmalla systeemillä palkinnon IHAN KAIKKIEN osallistujien kesken.

Nimiä oikean reunuksen palkissa on 27, joten arvontaskaala oli 1- 27.
Voitto osui numerolle 22, joka omien laskujeni mukaan on JUULI!!

Huikeasti Onnea tähänastisille voittajille!!!!


Lisää palkintoja on luvassa vielä sarjoissa 1 ja 2.
Krista & Päivi kertonevat niistä lisää, joten pysytelkää linjoilla :).



Omasta puolestani haluan vielä kiittää kaikkia mukanaolosta!

Omalta osaltani voin sanoa, että tavoite ei ehkä ihan täyttynyt, mutta ihan taatusti ufoja tuli tehtyä valmiiksi enemmän kuin ilman tätä tempausta olisin saanut aikaan. Uusia ufoja onnistuin myöskin mielestäni välttämään, hmmm... kiitettävästi.
Monia onnellisia ja onnekkaita sattumia tapahtui matkalla, niistä oli kiva lukea.

Kiitos kaikille - ensi vuonna(ko) uudestaan?!



(Pahoittelut joidenkin linkkien puuttumisesta, mutta pääasia toivottavasti tuli kuitenkin ilmi. Tämä blogger #%&¤!½ lievästi sanoen kenkkuilee nyt. Armaani odottaa treenipostausvuoroaan ja kohtalaisen kärsimättömänä, joten poistun ainakin hetkeksi koneelta ja palaan asiaan tuonnempana.
Halusin kuitenkin saada tiedoksi nämä palkintouutiset heti tuoreeltaan, olettekin jo varmaan malttamattomina odotelleet tuloksia :). )

--- Lape, voitko laittaa yhteystietoja osoitteeseen helminalle_4 ät hotmail.com
Juuli samoin, yhteystietoja osoitteeseen oujova ät yahoo.com, niin voimme postittaa palkinnot!

Töttöröö!

I'm back ja se on loppu nyt!

Viimeisenä mohik...villasukkana 3-sarjaan ehti mukaan Villasukka seli-selityksellään. Tarkistan vielä listan osallistujat ja sitten suoritetaan huikean jännittävä arvonta.

Palaamme ruutuun hetkosen kuluttua.


(ja pliis, kiltti Blogger, toimi nyt. Aina kun mä yritän postata jotain hiukankin tärkeämpää, koneet alkaa temppuilla.)

Seli-seli

Jaa-a. Kolmossarjaan yritän.

Kaksi työtä jäi kesken. Tai siis ei edes koskettu. No, sen verran koskettin, että kuvattiin ja siirrettiin takaisin hyllyyn. Ensimmäisessä myönnän syyllisyyteni (ristipistot eivät iske just nyt ja niskat eivät kestä). Mutta tuo toinen.

Garnstudion ihana pallotakki. Heti kun kevättalvella näin mallista kuvan rakastuin päätä pahkaa. Ohjekin ilmestyi aika pian sivuille joten ei muuta kuin lankakauppaan. Kyseisiä lankoja ei tietenkään löytänyt mistään järkevästä paikasta (siinä vaiheessa olin vielä kovin nuori ja vihreä nettilankojen suhteen...nyt olen vanha ja viisas ;)) joten piti tehdä "hieman" vaihtoja. Brillaa (ei novitan) ja Katia Danubiota. Lankaa piti olla reilunpuoleisesti, koska värini (maailman ihanin vihreä) oli tullut vahingossa liikkeeseen ja olisi palautettu ellen olisi niin huimasti ihastunut. Kaikki lanka kului yhdessä sujauksessa ja minä jäin vaille hihoja. Työstä on sitäpaitsi tulossa kamalan painava. Mutta ihana ja sehän on pääasia.
Lankaa tilattiin lisää. Ja kyseltiin perään. Ja kyseltiin uudestaan. Vihdoin vastaus. Talvilanka - ei ole saatavilla kesällä. Ilmiselvästi epsanjalaiset eivät tiedä mitään (normaalista) suomalaisesta kesäsäästä....
Vihdoin, pari viikkoa sitten toinen kahdesta liikkeestä, joista pääasiallisesti olin tätä lankaa metsästänyt ilmoitti suuren ilouutisen. Lankaa saapuu. Ja mikä vieläkin suuremman luokan ihme: lanka saapui ajoissa ja oikean värisenä. Tänään sain langat postilaatikkooni.
Viimeinen fufo(mohikaani) aikoo valmistua syyskuun aikana - vain kuukauden myöhässä. Ugh.

Kiitos!

Omasta puolestani kaikille mukana-fufoilleille. Tämä oli todella tarpeellinen projekti, koska muuten täällä olisi enemmän ufoja kuin fufoja nurkissa pyörimässä. Nyt on pelkkiä aktiivisia neuleita teon alla. Tämänhän voisi ottaa uudestaan vaikka ensi vuonna. Siihen mennessä varmaan taas kertyy viimeisteltävää.
Nimim. Arvontaa odotellen

Huhuu

Fufoilun tämänvuotinen kisailun loppurutistu, eli palkintojen arvonta lähestyy.

Outikin on alustavasti luvannut lahjoittaa yhden palkinnon, hieno juttu. Huomasin tosin Outin viestin vasta vähän aikaa sitten, kun en ollut viikkoihin käynyt hotmail-postillani, joten tämä tieto on vielä vahvistamaton..

Sarjaan 3 mahtuu vielä mainiosti, käykää ilmoittautumassa.
Olen illalla menossa, joten siitä riippuen arvon 3-sarjan palkinnon joko tänä iltana tai huomenissa.

Krista ja Päivi arponevat itse omat palkintonsa, vai kuinka?
Palailemisiin..

sunnuntaina, syyskuuta 10, 2006

Koottuja selityksiä..

Jooh, kolmas sarja on se mulle sopivin.. Fufoilu jäi kummasti unohduksiin alkumetrien jälkeen. No, muutin kesän aikana kuitenkin kahteen kertaan ynnä muuta selittelyä.

Neulonut olen kesän aikana varmaan enemmän kuin koskaan aiemmin kesällä, mutta aivan muita juttuja kuin ufoja :\ No, eipä noita uusia ufojakaan ole onneksi nurkkiin ilmaantunut. Myöskään alkuperäisten ufojen määrä ei ole päätähuimaava, joten sikäli en koe tilanteen olevan erityisen paha :) Perustin myös blogin ja osallistun Salaiseen Neuleystävään, joten puuhastelua on riittänyt niidenkin kanssa.

Päätän tähän surkeat selittelyni ja totean, että kaksi työtä purin ja langat niistä kerin, siinäpä se.