perjantaina, elokuuta 11, 2006

Progress, progress

Niin, sitä minä vaan että pistoja on tullut lisää tuohon RL:een. Joo....Minä koitan saada sen valmiiksi. Ja se toinen, samanmoinen tuolla kaapissa....Ei. Minä en tartu siihen ainakaan heti. En jaksa toista samanlaista urakkaa heti perään. Ehkä ensin jotain kukkajuttuja, ja sitten se toinen RL. Minulla kun on niitä kaksi, ja niiden olisi määrä olla, ellei täysin, niin ainakin melkein identtisiä. Ne kun matkaavat lahjoiksi sisarusparille. Kumpikin saa omansa. Oh yes...Mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Tsemppiä, jos muitakin vielä on taistelemassa maaliin pääsystä minun kanssani.

sunnuntaina, elokuuta 06, 2006

Etenee yhäkin - muttei taida ehtiä

Ciao!
Tässä taas kirjoitan. Kanavatyö, joka minulla on jo ollut kauan työn alla...se etenee kyllä, mutta saa nähdä, miten käy. Tiukkaa tekee, tiukkaa tekee...mutta parasta tietenkin toivon. Nyt juuri olen työmatkasta niin lopen väsynyt etten jaksa moista edes ajatella, mutta jos huomenna tai ensi viikolla olisin paremmassa voinnissa, niin voisin lähteä uloskin sen kanavatyön kanssa, vaikka tuonne rantaan, ja pistellä sen siellä valmiiksi - tai ainakin valmiimmaksi kuin se on nyt.

Kaiken kukkuraksi minulle tulee varmaan tuon kanavatyön jälkeen taas uusi projekti - pisteltävä sellainen. Se kiilaa niiden kahden projektin ohi, jotka minulla vielä tuon jälkeen on. Ja se kiilaava projekti on pakko hoitaa. Itse olen sen päättänyt. Sitä ei ole minun puolestani päätetty. Itse sen päätin ja itse sen teen.