perjantaina, elokuuta 25, 2006

Results

Jaa, yhteenvetoa. Minulla oli kohtuullisesti ufoja. Ne on esitelty blogini postauksissa yksi, kaksi ja unohtunut. Tuosta viimeisestä en tosi oikein tiedä onko se ufo, tai jos on, niin ei ole minun syyni. Lankaa ei vieläkään ole tullut.... saas nähdä tuleeko ikinä... Kaikki muut on joko purettu tai saatu valmiiksi, mutta tuohon kissaristipistoon ei ole pistetty yhtään lisää...myönnän syyllisyyteni... Osallistun siksi sarjaan yksi mutta en kakkoseen.

Onko tarkoitus?

Listata kaikki valmiiksi saatu?
Ilmottaudun sarjoihin 1 sekä 2. Omalta kohdaltani sain kaikki tehtyä/purettua/tehtyä uutta puretusta.

Loppu häämöttää

Tämänvuotisen fufotempauksen viimeinen virallinen viikko on enää jäljellä, joten on aika vähitellen koota saavutuksia.


Olen luekellut noita Fufotempauksen huhtikuisia suunnitelmia ja ehdotuksia esim. kisan palkintosarjoista, mutta tällä hetkellä ne vaikuttavat mielestäni aika epäselviltä.
kaiken kaikkiaan taitaa olla liki mahdotonta laittaa eri töitä ja eri ihmisten "saavutuksia" ainakaan paremmuusjärjestykseen, eikähän se liene tarkoituskaan.

Joku on saanut kaikki työnsä valmiiksi, toinen on saattanut valmistaa kaksinkertaisen määrän töitä, mutta silti jää vielä ensi vuodeksi monta marinoitumaan. Eli määrän ja toisaalta laadun vertaileminen ei varmasti tule onnistumaan, kukas niitä pistoja tai silmukoita (purettuja ja kirottuja) koskaan pystyy edes laskemaan. Hien, veren ja kyyneleiden kitkeryydestä nyt puhumattakaan...
Loppujen lopuksi suurin taistelu ainakin omalla kohdallani on se kamppailu ihan omaa itseä vastaan.

Palkintoja on tietääkseni luvassa 3. Itse olen luvannut yhden palkinnon, lisäksi Krista ja Päivi ovat lupautuneet palkinnon lahjoittajiksi. Lisää saa toki vielä ilmoittaa, mutta tällä hetkellä palkintoja ja siis myös sarjoja näyttäisi tulevan kolme.

Ajattelin nyt ehdottaa pieniä muutoksia.

1. sarja: Kaikki mukaan ilmoittautuneet JA vähintään yhden työn viimeistelleet. Tämä pysyy ennallaan, kuten alkuperäisessä ehdotuksessakin.

2. sarja: Ne, jotka ovat saaneet KAIKKI mukaan ilmoittamansa ufot valmiiksi (myös puretut hyväksytään) --Voisin itse palkita tämän sarjan, mikäli muille sopii.

3. sarja ? Muistaakseni PÄivi kaavaili jotain sarjaa oman palkintonsa kohteeksi, tämä on siis vielä auki. Tähän voi myös ehdottaa jotain sarjaa, jonka haluaa ehdottomasti mukaan.

Tässä ei nyt erotella neuleita ja muita töitä, vaan kaikki osallistuvat samaan arvontaan.

Mikäli näille sarjoille on kannatusta, pyrin viikonloppuna laittamaan erilliset postaukset eri sarjoille, ja kukin voi sen jälkeen käydä ilmoittautumassa omantuntonsa mukaan kuhunkin sarjaan.

Mikäli siis olet tehnyt yhdenkin työn valmiiksi, voit ilmoittautua sarjaan 1. (Olisi tietysti mukavaa, jos jostain löytyisi sitten edes yksi pieni kuva todisteeksi ;). )

Mikäli olet viimeistellyt KAIKKI työsi, voit ilmoittautua MYÖS sarjaan 2.


Kolmossarja on vielä auki ja lisätään, kunhan Päivin kanssa asia selkiää ja nämä mielipiteet on muutenkin kuulosteltu. Ja Kristalla on tietysti palkinnon lahjoittajana myös painava sanansa sanottavana :).

Täällä on tuo alkutaipaleen ehdotus, käykää lukemassa ja ottakaa kantaa. Jos joku ehdottomasti vastustaa tällaisia muutoksia, antakaa toki palautetta tähän kommenttilootaan, parannusehdotuksetkin ovat tervetulleita.

Yksi ehdotushan oli pisteyttää tehdyt työt valmistumisasteen mukaan, jolloin puretuista, valmistuneista ym. töistä saisi eri määrän pisteitä, jotka sitten laskettaisiin yhteen, mutta minusta se on tässä tapauksessa turhan sekava ja työläskin. Toki sekin on yksi mahdollisuus, mutta vaatii jokaiselta osallistujalta kunnollisen ja täsmällisen loppuraportin, koska tuskin kukaan voi kaikkien kaikkia töitä käydä läpi arvioimassa.

Nyt tämä tekstinlaatiminen (eli blogger) takkuaa sen verran, että yritän nyt postata edes tähänastisen ehdotelman teille luettavaksi ja mietittäväksi.
Palataan asiaan lähiaikoina, jotta saadaan viime hetken säädöt ja säännöt valmiiksi.

Heittäkää nyt rohkeasti kommentteja, onko ollenkaan asiallinen tällainen muutos?!
Niin ja vielä ehtii muutaman (tai ainakin yhden) ufon saada valmiiksikin, kun ottaa kunnon loppukirin :)!

torstaina, elokuuta 24, 2006

Ehkä olin vähän epätarkka, kun viimeksi tänne kirjoitin

Ciao!

Thanks Ylituomarille viestistä...Huomasin sen. Kun kirjoitin, että kaikki on ohi, puhuin lähinnä kanavatyöstäni...En varmaan ehdi 9 päivässä mitään muuta valmiiksi saattaa...mutta olen tosi iloinen siitä, että "RL" on nyt minun osaltani takana. Nyt tuntuu, että on vähän tyhjä olo....tai jotain siihen suuntaan. Kai se sitten ihan normaalia on....Auttaisikohan, jos aloittaisi sen Salaisen Projektin....? Olen nimittäin jo pitkään katsellut sitä "sillä silmällä", se kun menee lahjaksi, mutta "RL:n" ollessa tiellä en ole tarttunut siihen.

Kirjoittajamaailmassa sanotaan, että kun yksi on luovutettu, on hyvä jos panee uutta alulle heti...onpahan sitten mihin tarttua jos vastaus on "no thank you". Näiden kanavatöiden suhteen juttu on vähän toinen....mutta kyllä minua himottaisi jotain aloittaa....ihan vain siksi, etten jämähdä paikalleni. Se ei nimittäin ole kivaa.

Nyt tilanne on siis se, että "RL" on hoideltu. Ne kaksi muuta, kukkakanavatöitä molemmat, jäävät varmaan ensi vuoteen...mutta "Ruusut" on minulla seuraavaksi työn alla, eli siitä tulee minulle seuraava aktiivinen WIP. Ja sitäkin vuorottelen sen lahjan kanssa....sillä tavalla ei tule tylsää.

keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

At last!!!!!!!!!!!!!!! It is over - officially

Ciao!
Vihdoinkin!!!!!!!!!!!!!! Se on nyt ohi!!!!!!!!!! En tiedä mitä Ylituomari asiasta tuumii, mutta minulle on helpottavaa tietää, että kanavatyö nimeltä "Rukoileva Lapsi" on nyt minun osaltani lopullisesti historiaa! Tai ainakin tämä yksi on. Minulla on niitä vielä toinenkin tuolla kaapissa, tuon juuri valmiiksi saamani identtinen kaksonen, johon en vielä ole pistellyt ainoatakaan pistoa - enkä aiokaan pistellä vähään aikaan.

tiistaina, elokuuta 22, 2006

Hiiitaaastiiiii mutta vaaarmaastiiiii.......

...mennään kohti maalia. Ei ole vielä maaliviivaa ylitetty, mutta ei se ole enää kaukana. Täytyy vaan toivoa että tsemppi riittää stitchailla se RL valmiiksi.

sunnuntaina, elokuuta 20, 2006

Yksi kokonainen sukka


Toinen on ollut valmis vuosikausia, mutta se tuttu pahamaineinen toisen sukan syndrooma iski toiseen.
Vihdoin taltutin sen, kun en muutakaan keksinyt mukaan otettavaksi lasten fudisturnaukseen. Hyödyllinen turnaus, kun edisti käsityö- ja etenkin fufoasiaa!!

Ärsyttää muuten, kun olen yhtä ja kahtakin fufopuseroa työstänyt ihan urakalla. Ovat vaan sellaisia töitä (tai ennemminkin sellaisissa vaiheissa), joita ei voi napata mukaan, kun lähtee jonnekin. Niihin pitäisi oikein keskittyä kunnolla.

Mutta entäs, kun ei ikinä ehdi keskittyä kunnolla - vain pienet (lähes) aivottomat työt valmistuu, kaikki muu notkuu.
Mutta en mää luovuta, loppukiri on toki mielessäin.
Tsemppiä muillekin viimeiseen rutistukseen!

Etenee etenee....mutta tuskallisen hitaasti

Ciao!
Saa nähdä koska tuo "Rukoileva lapsi" on valmis. Ei siihen enää kauaa mene, ehkä päivä tai kaksi. Mutta pistoja on silti vielä pisteltävänä monta monituista. Teen sitä nyt vuorotellen erään toisen kanavatyön kanssa. Yhden langan aina pistelen kumpaankin vuorollaan. Eipähän pääse tylsistyminen iskemään, ja molemmat etenevät. Ja kun "RL" on valmis, alan vuorotella sitä valkoista ruusukanavatyötä yhden toisen työn kanssa...Kissa vieköön! Sen "RL:n" tilallehan pitää ottaa se "Keltaiset Ruusut" ! Nyt minä vasta sen muistin. Mutta se valkoinen, "Ruusuja" nimeltään oleva kanavatyö vuorottelee sitten sen "Keltaiset Ruusut" - projektin kanssa. No, eipähän pääse työt loppumaan kesken. Ja niistä "Keltaisista Ruusuista" en voi sanoa enempää kuin että ne ovat lahjaksi menevä projekti.