perjantaina, heinäkuuta 18, 2008

Katrin palkinto perillä

Tänään odotti postilaatikossa oma fufo-arvontapalkintoni. Vain vaivoin sain hillittyä itseäni, etten avaisi pakettia jo matkalla postilaatikolta kotiin. Meiltä on postilaatikolle matkaa n. 400 metriä, joten itsehillintä oli tosiaan tiukilla :-)

Paketista paljastui monta mieluista yllätystä:Silkkivillalankaa, Novitan Nina-lankaa, palmikkopuikkoja, Cool-Aideja, post-it-lappusia, nameja ja kaunis kortti. Molemmat langat ovat minulle ennestään tuntemattomia ja vaikuttivat tosi kivoille. Nyt vaan pitäisi keksiä mitä kivaa niistä tekisi :-)

Kiitos Outi!

-Katri

tiistaina, heinäkuuta 15, 2008

ArvontavoittojaJo viime viikolla saapui Maartsilta ihanaa postia, vaikka nyt vasta postaankin!Sain todella kauniita (Maartsin kuvaamana, omani epäonnistuivat) silmukka- ja kerrosmerkkejä ja maistuvaista luomusuklaatia (nam!) itsetehdyn kauniin leppäkerttukortin kera.
Oma palkintoni päätyi Pelagialle ihan omakätisesti. Pelagia nimittäin ajaa hurautti viime lauantaiseen neuletapaamiseemme ja sain siis ojentaa palkinnon hänelle itsellensä. Olikin erityisen mukavaa neuloa, kun oli kaukainen vieras mukana. Tuo palkinto sisälti kaksi kerää Rose Mohairia, vähän herkkua naposteltavaksi, Hakkaraistarroja kenties nuoremmille perheenjäsenille tuliaisiksi ja lisäksi Pelagia sai valita makunsa mukaan yhden neulotun tiskirätin.

Edellisellä kerralla muuten fufoileva Mari vieraili tapaamisessamme!

Kiitos käynnistä teille molemmille, toivottavasti ehditte joskus toistekin kanssamme neulomaan.
Itse kaivoin tänään juuri toiveikkaana esille yhden ufon. Vielä pitäisi jostain kaivaa into neulomiseen. Nyt tekisi mieli neuloa uusia sukkia, ei vanhoja ufoja..


Vieläkös joku muu aikoo ufoilla, vai onko kaikkien ajatukset jo siirtyneet uusiin kutimiin?