lauantaina, kesäkuuta 19, 2010

Taas selätetty yksi ufo :)

Ja tämä kaikki tänään...
"Sitten on oranssit villasukat itselle. Itseasiassa ne on olleet käytössäkin jo, mutta niistä pitää resori neuloa pidemmäksi etteivät purista pohkeita."

Läksin ystäväni Einin kyydissä epäviralliseen neuletapaamiseen Sastamalaan ja otin kaapista sukat, korista langan ja toisesta korista pyöröpuikon matkaani. Menomatkalla sain purettua päättelyreunan ja jatkettua resoria. Tasaisemmalla istuissa sain tehtyä muutamia kerroksia resoria lisää ja paluumatkankin vietin resoreita neuloen. Kotiin päästyäni koitin sukkia ja jo vain 7 cm resorinlisäys teki sukista kovasti paljon miellyttävämmät jalkaan.

Jatkokohta erottuu selkeästi kun sukat on pariin otteeseen jo koneessakin käyneet, enkä jaksanut tehdä kierrettyä joustinta... *laiska*

perjantaina, kesäkuuta 18, 2010

Kuudes

Kuudes ufo on fufo eli nuttu tyttövauvalle valmistui.

tiistaina, kesäkuuta 15, 2010

Ufoteorioita

Mukana ollaan edelleen, mutta mitään valmista ei ole. päinvastoin olen nyt saanut selville mistä UFOja tulee!

UFOja tulee siitä kun väen vängällä tekee jotain. esim.

aloitat vuonna herne ja papu tekemään sukkaa. sukkien välissä tulee kyllästyminen, olethan neulonut ja neulonut ja päätellyt ja vasta puolet on valmiina. aloitat hanskaparin, ja sama juttu. aloitat taas ne samat sukat, ja pääset ehkä hätinä kantapäähän asti kun...

Menet mukaan FUFO tempaukseen. mutta ensin pitää tehdä uusi kaulahuivi. nyt sinulla on UFOna hanska ja sukka.

podet syyllisyyttä siitä että et ole tehnyt yhtäkään valmiiksi. jätät kaulahuivin sikseen ja aloita toista hanskaa.

"ompa tylsää nythän on kesä" alat väsäämään kassia. nyt sinulla on puolitoista sukkaa, puolitoista hanskaa, puoli huivia ja kohta puolikas laukku.

sitten kyllästyt neulomiseen kokonaan. aloitat ompelun. taas sama syyllisyys kun mikään ei ole valmista. purat huivinalun ja aloitat....

and so on... :)

mutta kohta on jotain valmistakin. pannulappuja iso kasa. en jaksa vain muutamasta ottaa kuvaa vaan näytän ne sitten valmiina :)

maanantaina, kesäkuuta 14, 2010

Viides

Pipo neulakintaalla tehden on nyt valmis.

Aamutakki edistyy sittenkin

Äitin antoi hyvän vinkin, että ompele osat yhteen niin näyttää valmiimmalta. No nyt! Se olikin kannustava idea. Nin tein ja hyvä etten äsken käynyt puuttuvien eli kauluksen ja taskujen kimppuun. Kyllä ne valmistuvat, kunhan saan puikoille. Jippii! Voin sanoa, että 85 % ainaskii Aamutakista valmiina.

sunnuntaina, kesäkuuta 13, 2010

Lisää valmista! (#2 /4)

Pisimpään työn alla ollut T-paita neule valmistui! Varsinainen urakka, 3,25 puikoilla sileää mattamustaa... ei ihan äkkiä uudestaan näin raskasta neulottavaa. Mutta siitä tuli hyvä!
003
ps. #3 on pingoituksessa. Huivi!