torstaina, heinäkuuta 08, 2010

Arvotaan!

Satunnaislukugeneraattori arpoi numeron 13

Ja minulle se näyttäisi sellaista henkilöä kuin Neili! Onnea!

Toimittelen pakettia postille alkuviikosta jos saan osoitetiedot (varmaan jostakin koneen kätköistä saattaisin löytääkin, mutta ei näin helteellä jaksa kaivaa...) sähköpostiini ixu (a) ixun.info

maanantaina, heinäkuuta 05, 2010

Miten minulle kävi tässä kahden kuukauden aikana?

Noh, sain valmiiksi tammikuusta asti ufoutuneen aamutakin. Olen todella ylpeä, että se on valmis. On ollut jo käytössäkin pari kolme kertaa ja hyvä on.
Sitten myös luovuin suurimmasta osasta ufoja, joita oli kaverille kesken, kun tuli ero. Eivätkä ne muutenkaan tuntuneet koskaan valmistuvan. Aina piti jotain lisätä, purkaa tai tehdä uudetaan. Ärrin murrin :( Yhden harppukotelon sain valmiiksi ko. kaverille heti fufo-kuukausien alussa.
Peitto itselleni on vieläkin ufona.
Uusia ufojakin kertyi, koska osallistuin myös jämistelyyn, joten aloitin sukulaispojalle peiton. Se ei ole varsinainen ufo, mutta on saanut väistyä yllätys-yllätys Joulu-ufojen tieltä. 10 Joululahjaa on jo valmiina, mutta 3 odottaa ompelua. Ne ufoina siis tällä hetkellä.
Yksi pitkään ollut ufo pääsi tänään puikoille taas. Olen ylpeä itsestäni.
Vietän kesälomaa, joten aikaa on neulomiseen vaikka huru mycket. Mutta välillä pitää reissata, nauttia mansikoita ja jäätelöäkin. :)
***
Kirsi-täti editoi: (09.07.2010)
valmistui oma kunnon poncho, josta piti tulla peitto: