lauantaina, kesäkuuta 20, 2009

Ei ufoja!

Sain tempauksen aikana valmiksi vain yhden ufon, mutta harmillisen onnettomuuden kautta keskeneräisiä töitä minulla on enää yksi, eikä sekään ole ufo. Talosta löytyi turkiskuoriaisia, enkä uskaltanut enää jättää eri puolilla taloa lojuneita keskeneräisiä töitä asuntoon vaan kaikki muovilaatikoiden ulkopuolelle pesiytynyt lanka päätyi roskikseen.

Tietystä näkökulmasta tempaus on ollut kohdallani menestys, koska ufot ovat nyt poissa. Jotkut keskeneräiset työt harmittavat, kuten hyvään vauhtiin päässyt Sylvi, mutta toisaalta on oikein vapauttavaa neuloa vain yhtä työtä kerrallaan. Toistaiseksi en ole antanut periksi kiusaukselle ja aloittanut uutta siksi, että puikoilla oleva pusero on tylsässä vaiheessa. On kivaa kun saa suunnitella mitä neuloo seuraavaksi, eikä takaraivossa koko ajan kiusaa tieto kasasta keskeneräisiä.

Toivon teille muille ufoilijoille parempaa ufojentuhoamisonnea, ainakin tavan suhteen, ja tavataan ensi kesänä taas! Eiköhän siihen mennessä jotain ole taas ufoutunut jos itseni tunnen.

Onnettomuus

Kun sovitin Lorelein heinikko -sukkaa, katkesi minulta jälleen yksi 2,5 mm puikko:(. Sukasta oli myös tulossa aivan liian iso, joten päädyin purkamaan sen. Viidestä UFOstani olen nyt siis purkanut kaksi ja saanut yhden huivin valmiiksi. Kesken on edelleen Jasminista paita (en ole koskenutkaan) ja säärystimet (pikkuhiljaa raita silloin, toinen tällöin). Säärystimillä on pieni mahdollisuus valmistua tempauksen aikana, saa nähdä, miten seuraavalla leirillä on aikaa neuloa.

keskiviikkona, kesäkuuta 17, 2009

Lopulta jotakin eli fufo 3

Tällainen ihanuus Titityyltä ostamastani Sea silk-langasta valmistui hitaasti. Lisätietoja blogistani!

tiistaina, kesäkuuta 16, 2009

Raijis ahkeroi

Sain valmiiksi yhden ufoistani (joka oli kyllä jo kerran saatui valmiiksi) kun neuloin kerän lankaa lisää viimekesänä tehtyyn mutta käyttökelvottomaan toppiin. Nyt siitä tuli tämmöinen pienihihainen peruspaita.Lanka on Gjestalin Mystic Stretchgarnia.

Olen tosi tyytyväinen, seuraavaksi pitää käydä sen ainoan ihan oikean ufoni, eli tummanvihreän tunikan kimppuun! Toivottavasti valmistuu vielä Fufoilun aikana.

Mutta ei nyt muuta kuin hyvät Juhannukset kaikille Fufoilijoille!

Mä tein sen!!

Jihuu... mun viimeinen marinointi on uunista ulkona:) Eli mysteerihuivi on valmis - viimeistelty, kuvattu ja blogattu.
Lisähöpinöitä on blogissa - mä keskityn nyt hetken hyötyneulontaan (villasukkia lapsille) ja ryhdyn suunnittelemaan palkintoreissuostoksia Tapsalta:)

Ja palailen tietenkin vielä tänne ihailemaan teidän töitänne ja arvonnan tiimoilla myös. Ajattelin, että lahjoitan palkinnon (lankaa) "ei-neulotulle/virkatulle, valmistuneelle ufolle", joten vielä ehtii!

Noro-sukat


Noro-sukat valmistuivat eilen. Olipa niissä tikuttamisen vaivaa ja paljon pläähiä. Noron sukkalankaa, joka on tosi kaunista, kivan tuntuista, mutta ärsyttävästi takkuuntuvaa eli langat jäi koko ajan kiinni toisiinsa ja meni muutaman kerran poikki kun selvitin solmuja. Kulutus 118 g. Kahden kerroksen raidat.
Silmukoita oli 52-78 kerroksella, sovittamalla tehty molempia yhtäaikaa. Puikot 2 mm metalliset.

Koekäytetty kaupungilla tänään juhannusviikon noin 10 asteen lämpötilassa. Lörpsyy ja valuu. Vaatinee vähän kumilankaa yläreunaan. Luonnollista. Yläreunasta iso pystyasentoinen esine, jota heilutellaan edestakas, saattaa valahtaa. Onneks valmistu. Tämä tarkoittaa, että tein valmiiksi tai purin KAIKKI ufoni! Tuossa on jäänyt syrjään yksi sukankutile, mutta ei se vielä mikään ufo ole.
Hymyilyttää!

Lankaa?

Löytyisköhän keltään pientä myttyä lankaa tähän huiviprojektiin?

Lanka loppui jo ajat sitten, joten tästä tuli UFO, kun en kaupasta saanut lisää. Kyseessä on Schoppel Wolle Admiral Bambus Seide, puna-vihertävä, värjäyserä 1119256; ostin sen viime vuoden puolella Lankamaailma Nordiasta ja he eivät lankaa enää lisää saaneet. Huivista puuttuu 5 kerrosta, ei siis paljon (tosin en tiedä monta grammaa siihen tarviaisi?). Huivin malli on Lankakomeron Terttu II. Millään en haluaisi purkaa yhtä mallikertaa vähemmäksi...

En ole vielä ehtinyt edes esitellä itseäni ja projektejani täällä ja kohtahan tämä jo loppuu... Olen siis KoukkuHelmi ja mukana toista kertaa. Omassa blogissani kyllä esittelin oman UFO-ohjelman, josta voit käydä lukemassa täällä. Projekteissa on edistytty, mutta ei täysin valmiita tai kuvan arvoisia. Projektinumeroni 5, liinan alku on purettu, koska lanka oli liian ohutta, mutta siinä lopputulos-saavutukset ;-) Kevätpäiväntasaushuivi kylläkin on valmis, mutta pingottamatta.

sunnuntaina, kesäkuuta 14, 2009

Jotain valmista Raijiksellakin

Moi,
laitan tähän kuvat niistä töistäni, jotka olen saanut viimeisteltyä valmiiksi. Mitään pitkäikäisiä ufoja mulla ei ollut, mutta kumminkin jollain lailla jumittaneita.

Toukokuussa jo valmistui keltainen ketjusilmukkahuivi


Viime viikolla kelta-oranssit Step-sukatEilen punainen Luksus Cloud -neuletakki.Nyt mulla on kesken se vielä se kaikista ufoin, eli vihreä tunika, sitten isoin, eli pastellinen peitto ja näiden lisäksi otin Fufoiltavakseni viime kesänä valmistuneen, mutta liian lyhyeksi jääneen topin, johon sain hankittua lisää lankaa. Tarkempia juttuja voi lukea blogistani.