torstaina, elokuuta 31, 2006

Loppukiri

Viimeistelin virkatun päiväpeiton, tosin siitä tulikin kassi. Se vaatii vielä hiukan muokkausta, se on juuri kasteltu muttei ole kuiva. Pakottava tarve oli kuitenkin ehtiä tämän kuun puolella jotta voisin sen kuitata tehdyksi tämän fufotempauksen aikana. Nyt olis vielä 50 minuuttia aikaa... mitäkähän tässä vielä ehtis?

Dadaa!! Eka työ viimeistelty!!!!


Sain vihdoinviimein ekan wanhan työn päätökseen, viimeistelin vuosia lojuneen Tennessee topin. Tarkempia tietoja on blogissani. Että olisiko kannattanut aloittaa aikaisemmin?? No ehkäpä, olisin ehkä ehtinyt viimeistellä jotain muutakin, mutta teen parhaani loppukirin suhteen ;-)

www.kadentaidoit.blogspot.com

tiistaina, elokuuta 29, 2006

Sarja 1

Kaikki mukaan tulleet ja yhdenkin työn viimeistelleet, ilmoittautukaa tähän kommenttilaatikkoon, niin listaan osallistujat.

Huom! Tämä ei tietenkään ole mikään kuulustelu!
Joillakin osallistuminen taisi siirtyä ensi vuoteen, lähtötelineissä tai takakaarteessa tapahtui kenties odottamattomia asioita, eikä aikaa ollutkaan ufoille. Tämä lienee vähintäänkin ymmärrettävää.
Otetaan nyt kuitenkin sellainen linja, että jotain (= yksi työ) on pitänyt fuforintamalla tapahtua, jotta pääsee arvontaan. (Ja vielähän ehtii..)

Tähän mennessä ilmoittautuneita: • Isrik
 • Mysteryknitter
 • KirsiJ
 • Villasukka
 • Susanna L-A
 • Helminalle
 • Outi
 • Krista
 • Mirri
 • Nunulili
 • Sia
 • Ziina
 • Sirpale
 • Elina
 • Pinkkitoukka
 • Siniset silmukat
 • Katiija

Vielä ehtii mukaan!

Sarja 2: Kaikki fufotyöt valmiina

  • Supersankarien sarja eli ne, jotka saivat kaikki fufotyönsä valmiiksi,
   tavalla tahi toisella. Puretut, kierrätetyt ja matonkuteiksi leikatut
   hyväksytään, omantunnon mukaan :).

   Mukana tällä hetkellä:

   Isrik
   KirsiJ
   Susanna L-A
   Outi
  • Ziina
  • Elina
  • KatiijaIlmoittaudu kommenttiloodaan, päivitän tätä listaa sen mukaan. Vielä ehtii mainiosti!

Sarja 3: Kootut selitykset

Alempaa löytyy tämän sarjan säännöt.

Postatkaa ihan omana tarinanaan selitykset, mutta laittakaa joku huomautus vielä osallistumisesta tähän sarjaan ja jättäkää tämän postauksen kommenttilaatikkoon huiskutus.
Kokoan listan tai linkit selityksistä samaan listaan vähitellen.


Palkinto arvotaan siis selitysten kesken. Ilmoittautumisaikaa tähän sarjaan jätetään reilusti. Koska meillä on ensi viikonloppuna kenties kekkereitä tiedossa, deadline olkoon noin 11.9.

Mukana:

Tilinpäätös


Niinpä vaan elokuun loppu häämöttää...

Omat ufoni tässä:
Villasukat, valmiit
Vaaleanvihreä neuletakki, valmis
Lapaset pojalle, valmiit
Pipo pojalle, kappaleet ommeltu yhteen, tupsut puuttuvat, mutta jää varmaan tupsuttomaksi pipoksi. Kuvan voisin tästä vielä ottaa blogiini tällä viikolla.
Palmikkopipo vauvalle, valmis
Palmikkohuivi purettu, BO tilalla, kuva ohessa ennen pingotusta.
Pooloneule itselle, valmisLisää kuvia löytyy blogistani otsikon fuforaportit-alta.

Eli siis, kaikkiin ufoihin tuli projektin aikana koskettua ja kaikki tulivat valmiiksikin. Ihan kaikki eivät päätyneet sellaisiksi kuin alunperin piti, mutta väliäkös tuolla!! Kiitos kovasti projektin organisoijille, tämä oli tosi hyvä tapa (itselleni) saada keskeneräiset työt valmiiksi.

Näillä puheilla, osallistun sarjoihin 1 ja 2.

Susanna L-A

maanantaina, elokuuta 28, 2006

Valamis!

Vihdoin ja viimein, ensimmäinen ja ainoa FUFO-työni! Toivottavasti on sopiva, eikä mene purkuun!!!

Viilausta

Päivi blogissaan mainitsi palkitsevansa "Kaikki fufot valmiiksi" -sarjan (sarja 2).

Otatko Krista hoitaaksesi Kaikkien osallistujien kesken (sarja 1) arvottavan palkinnon?

Minä ajattelin palkita yhden voittajan sarjassa 3; "Kootut Selitykset" eli Surkeuden Huipentumat, Yllättävät Takaiskut, Suurenmoiset Riemuvoitot tai Mahdottoman Masentavat Tekeleet".

Jäävään itseni tästä sarjasta pois, mutta kuka tahansa muu fufoilija saa osallistua. Voit ilmoittaa koko fufoprojektisi kisaan tai yhden nimenomaisen työn. Tässä ei erotella ristipistoja, palmikoita, nurjia silmukoita, kaksoispylväitä eikä edes resorinsaumaa. Kaikenlaiset erimoiset tekeleet ovat kisassa mukana.
Riittää, että kirjoitat ja kerrot, mikä tässä työssä meni metsään, minkä dramaattisten käänteiden jälkeen sait sen vihdoin valmiiksi, miksi työ ylipäätään oli UFO tms. Sana on siis vapaa. Palkinto arvotaan kaikkien tarinansa kirjoittaneiden kesken.
Mikäli jokin tarina saa minut tipahtamaan tuolilta järkytyksestä tahi naurusta tai on muuten kerta kaikkiaan shokeeraava, saattaa kisa ratketa myös "paremmuuden" perusteella.

Ilmoita siis tarinaa väsätessäsi ja postaessasi, että "tämä tarina osallistuu fufoilun loppukilpailusarjaan nro 3", jotta tiedämme ottaa kaikki tarinat mukaan sarjaan. Jos olet jo aiemmin kirjoittanut sydäntäsärkevän, hupaisan tai muunlaisen esittelyn, laita linkki tai kopioi tarina tänne.
Ja nyt vaan kynät sauhuamaan.


HUHUU, onko muita palkintolahjoituksia tulossa?
Kuka tahansa voi vielä ilmoittaa lahjoituksesta ja saa vieläpä ihan itse keksiä, millaisilla perusteilla palkinnon jakaa.

Tämä ei kuitenkaan velvoita ketään mihinkään.
Laitan tämän viikon puolivälin tietämissä lopulliset sarjat ja niihin saa sitten ilmoittautua - toiset ovat jo ilmoittautuneetkin, hyvä niin.

Palkintojen arvonta voidaan suorittaa vaikka myöhemminkin, kunhan suurin osa tai tietysti mieluiten kaikki mukana olijoista ovat ehtineet kuitata elokuun lopun tilanteensa.
Kysyttävää?