lauantaina, elokuuta 02, 2008

Hommat jatkuu

Tässä on ollut ufo-inspis kateissa, mutta uudet projektit ovat antaneet uutta potkua saattaa vanhat loppuun. Branching out etenee jälleen, noin 20 cm enää jäljellä. Unipussi odottelee paria saumanompelua ennen kuin pääsee taas neulomaan...

torstaina, heinäkuuta 31, 2008

Viimeinkin!

Lupasin itselleni etten bloggaa näitä fufosukkia ennen kuin olen saanut samasta kerästä valmiiksi sukat ystävän vauvalle. Ajattelin että bloggauskielto toimii hyvänä motivaationa pikkuspurttiin, mutta jostain syystä olenkin joutunut odottelemaan jo muutaman viikon... Mutta nyt saan esitellä viimeisen fufoni: villasukat isoveljelle!


Viimeinen villahousu


Tai paremminkin seuraava tunika uunista ulos!

Ilmoitan täten vielä yhden ufotyön valmistuneeksi. Tunika neito Esikoiselle, vime vuonna aloitettu, marinaadissa hyvin säilytetty ja vihdoin Ahvenanmaan matkan aikan tikutettu valmiiksi asti. Kiva tuli, tyttö tykkää. Toivottavasti käyttää kans!

Ollaan just pikapuoliin lähdössä kylään siivoustalkoisiin, joten tarkempia ja pitempiä sepustuksia voitte lukea blogistani :).

maanantaina, heinäkuuta 28, 2008

Lopultakin valmis

Tavoitteena oli saada palmikkoneuletakki valmiiksi ennen uusien aloitusta ja kyllä koville otti taistella uusien lankojen kutsuja vastaan, mutta niin siinä vaan kävi, että villatakki valmistui ja on kovasti mieleinen:) Lisää juttua blogissa. Joten kiitokset kaikille ufoilufufoilu-seurasta, ensi vuonna uudelleen...