torstaina, toukokuuta 25, 2006

Väliaikaraportti

Fufoni ovat edistyneet jonkin verran, esimerkiksi ahdistavan kauan kesken olleesta Hippy-jakusta puuttuu enää puolikas hihaa. Tosin mietin sittenkin, että onkohan se nyt kuitenkaan jakkuna niin kiva, että pitäisköhän purkaa etukappaleet ja neuloa ne yhteen siten, että tuloksena olisi villapaita... Sitten pelästyn moisia kerettiläissuuntaisia aatoksia ja mietin, että tällä tavoin se ei takuulla valmistu ikinä. Neuvokaahan, ystävät kalliit, kumpi on parempi: valmistunut neule, jota en varmaankaan käytä, vai alati keskeneräinen neule, jota saattaisin käyttää sen valmistuttua?

Tällä hetkellä fufopuikot lepäävät pari päivää, koska vaihtarikaverillani on synttärit ensi viikolla ja kilkutan lahjaa pakettiin. Ensimmäinen osa, eli pipo, on valmis (kirjoitin siihen ohjeenkin, joka löytyy blogistani), nyt puikoilla on pikavauhtia tehtävät kämmekkäät, kun pipoon aiottua lankaa jäi sopivasti vielä jäljelle. Mutta lupaan, oih, hartaasti, että niiden valmistumisen jälkeen omistaudun jälleen sille &#$%!@£¤!!!:n jakulle -- josta siis ehkä saattaakin vielä tulla villapaita.

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Valmistuneen ei-niin-mieleisen neuleen voisi myydä kirppiksellä, antaa lahjaksi tai purkaa... Alati keskeneräisenä siitä ei ole kenellekään mitään hyötyä;) Ja kaappitilahan on muutenkin rajallinen.