torstaina, kesäkuuta 22, 2006

JUHANNUS FO HAASTE

Näyttäisi olevan kovin hiljaista täälä Fufoissa...niinpä haastan kaikki yhdellä ufolla!

Koeta saada JUHANNUKSEN aikana vähintään yksi ufo FO:ksi!

Mitään ekstra palkintoja ei ole luvassa, mutta rutkasti mainetta, kunniaa ja kateellisia vuodatuksia. ;o)
(mitä muuta muka kukaan voisi vaatiakaan?) Joku ikävä sanktio vois olla niille (lue: meille), jotka ei saa aikaiseksi yhtäkään FO:ta...Mitä keksitään? Oisko paha: ei saa aloittaa MITÄÄN uutta käsityötä ennen yhtä FO:ta?
Ja nyt nukkumaan, ennen kuin tulee lisää "hyviä" ideoita..

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Otan haasteen vastaan ! :p Täytyy mökille ottaa vain ja ainoastaan Fufoja, ei noita uusia projekteja ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä ajatus. Minulla on kesken pari kirjoneuletta ja helmineule, eivät taida valmistua juhannuksena :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä haaste, mutta...ööö... Kolme ufoa jäljellä. Yhteen ei saa lankaa ennenkuin elokuussa, ristipisto on liian massiivinen (tarvitsee ainakin kolme juhannusta) ja yhdestä voisin etukappaleet saada, ellei olisi tuota tilaustyötä... Taidan luovuttaa...

Elina kirjoitti...

Mäkin olisin muuten mukana, mutta puolisoni, josta olen ollut nyt 3 kk erossa, tulee tänään viikoksi luokseni. Jee! Voi siis neulominen jäädä tältä viikolta vähän vähemmälle jos tehdään excuja Mainzin lähiympäristöön.

Outi kirjoitti...

Mukana ollaan! Tennessee-neule kaipaa enää saumojen ompelua ja rapuvirkkausta kaulukseen, mökiltä palauduttuani lupaan;) tehdä sen valmiiksi. Viimeinen ufo pääsee mökille mukaan, jos ei muuta niin tuulettumaan... kumpikin hiha Butterfly pitsineuleesta on aloitettu, joten ehkä niistä joskus tulee valmiit. Mitä kummaa teen Fufoilun jälkeen???

isrik kirjoitti...

Olen jo melkein loppusuoralla, mutta autoon otan sittenkin sen kovan onnen Tennesee ylösalaisneuleen, jonka piti olla juhannusjuhlavaatteeni... ääh ei meidän mökillä voi sellaisessa keikistellä liikaa liikkuvia ilmassa... Lupaan tehdä ne loput ensi viikolla, enkä aloita uusia ennen!

kuka lie kirjoitti...

Outi: jatkat minun ufoilla?? Arvasinko oikein?? ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tää oli loistava idea, harmi vain että luin juhannuksen jälkeen... No, josko lomalle en lähtisi ennen kuin on ainakin 3 ufoa saatu valmiiksi?!