tiistaina, kesäkuuta 27, 2006

Tehtävä suoritettu

Sain tänään viimeisteltyä viimeisetkin Barbie fufot. Eli isrik kuittaa tähän lopputuleman: purettu yksi ällö sinapinkeltainen neule, sitä aloitettiin uudestaan, mutta väri ällöttää vieläkin taisi fufoutua uudeleen. Vihreä toppi valmis. Kaksi nuken pontsoa, kaksi nuken huivia,yksi nuken neuletakki, kaksi barbien iltapukua, yksi barbien "turkki". Viimeisenä muttei vähäisimpänä sain valmiiksi kauan odottaneen punaruskean neuleen, josta puuttui lankaa.

Kokonaissaldo siis 1 kpl purettu, 2kpl valmiiksi saatettu itselle, 8kpl nuken tai tai Barbien neuletta viimeistelty yhteensä jollain tavoin FO:ksautettu 11 kpl neuleita. Ylinjohto voi sitten miettiä miten nukelle tehdyt pelaa isoja töitä vastaan.

Tsemppiä kaikille fufoilijoille. Käynpä kuitenkin kurkkailemassa täällä silloin tällöin uutisia. Ehkä kirjoitankin jotain, jos saan sille sinappiselle jotain tehtyä...

4 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Voisihan sitä inhokkikeltaista yrittää värjätä tai myydä/vaihtaa mieleisempään. Jos väri ei miellytä lankanakaan, niin tuskin se suurina pintoina tuntuu paremmalle...?

Anonyymi kirjoitti...

Siinäpä vasta idea, laittaa itselle epämieluisat langat arpajaisvoittona muiden vaivoiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, sama kai missä ne arpajaiset pidetään, muiden vaivoiksi menevät silti.

Anonyymi kirjoitti...

Hei anonyymi, ei makuasioista kannata kiistellä. Toisen inhokki voi olla toisen suosikki, ja tämä pätee muuhunkin kuin lankoihin. Mä tiän :).

Ja se varsinainen asia: Onnea isrik!! Hieno suoritus!!