maanantaina, syyskuuta 11, 2006

Seli-seli

Jaa-a. Kolmossarjaan yritän.

Kaksi työtä jäi kesken. Tai siis ei edes koskettu. No, sen verran koskettin, että kuvattiin ja siirrettiin takaisin hyllyyn. Ensimmäisessä myönnän syyllisyyteni (ristipistot eivät iske just nyt ja niskat eivät kestä). Mutta tuo toinen.

Garnstudion ihana pallotakki. Heti kun kevättalvella näin mallista kuvan rakastuin päätä pahkaa. Ohjekin ilmestyi aika pian sivuille joten ei muuta kuin lankakauppaan. Kyseisiä lankoja ei tietenkään löytänyt mistään järkevästä paikasta (siinä vaiheessa olin vielä kovin nuori ja vihreä nettilankojen suhteen...nyt olen vanha ja viisas ;)) joten piti tehdä "hieman" vaihtoja. Brillaa (ei novitan) ja Katia Danubiota. Lankaa piti olla reilunpuoleisesti, koska värini (maailman ihanin vihreä) oli tullut vahingossa liikkeeseen ja olisi palautettu ellen olisi niin huimasti ihastunut. Kaikki lanka kului yhdessä sujauksessa ja minä jäin vaille hihoja. Työstä on sitäpaitsi tulossa kamalan painava. Mutta ihana ja sehän on pääasia.
Lankaa tilattiin lisää. Ja kyseltiin perään. Ja kyseltiin uudestaan. Vihdoin vastaus. Talvilanka - ei ole saatavilla kesällä. Ilmiselvästi epsanjalaiset eivät tiedä mitään (normaalista) suomalaisesta kesäsäästä....
Vihdoin, pari viikkoa sitten toinen kahdesta liikkeestä, joista pääasiallisesti olin tätä lankaa metsästänyt ilmoitti suuren ilouutisen. Lankaa saapuu. Ja mikä vieläkin suuremman luokan ihme: lanka saapui ajoissa ja oikean värisenä. Tänään sain langat postilaatikkooni.
Viimeinen fufo(mohikaani) aikoo valmistua syyskuun aikana - vain kuukauden myöhässä. Ugh.

Ei kommentteja: