torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Hei!

Ihan kohta sitä sitten ollaan tämänvuotisen fufoilun virallisen osuuden lopussa. Äkkiä se taas menikin 1½ kuukautta, mutta kyllä moni on saanut aikaankin ties mitä.
Minulle ainakin tulee tosi hyvä mieli, kun näen jollain valmistuneen jonkun oikein vanhan työn. Joskus se on niin pienestä kiinni, joskus taas aika paljostakin, mutta upea tunne se aina on, kun valmista syntyy, etenkin pitkän miettimis(marinoitumis)tauon jälkeen.

Näillä näkymin, ja kuten etukäteen tiesinkin, olen itse poissa maisemista juuri 15. päivänä.

Muistaakseni sovimmekin jo alussa, että Outi-emäntä huolehtii loppufanfaareista, lähinnä loppuarvonnan suhteen.
Palkintoja ovat luvanneet lahjoittaa ainakin Iso Gnu sekä SeijaP, ellen ihan väärin muista. Korjatkaa nyt hyvät ihmiset, jos muistan jotain ihan hassua ja/tai olen unohtanut jotain oleellista.

Jospa kuittaatte lahjoitukset vielä tänne ja Outi sitten hoitaa lahjoitusten arvonnan.


Fufoilua saa kuitenkin halutessaan jatkaa edelleen!!

Oikeudet tänne blogiin säilyvät, jollei joku erikseen ilmoita haluavansa irrottautua. Jospa lisäaikaa otettaisiin seuraavaksi kesäkauden loppuun, eli elokuun loppuun asti.
Nyt voi siis halutessaan ottaa uuden spurtin ja tehdä vaikka jonkinlaisen uuden aikataulusuunnitelman, miten aikoo vanhat työt viimeistellä.
Itse pidän seuraavaksi jonkinmoisen lomatauon ufojen suhteen, mutta luultavasti palaan vielä riittoisien ufokasojeni ääreen uusin suunnitelmin, kunhan perheen puuhat sen sallivat.

Saldoni ei kovin kummoinen ollut tällä kertaa, mutta jos suinkin ehdin, laadin vielä jonkinlaisen loppuraportin ufoilustani.
Tehkää muutkin niin, sillä on mukavaa nähdä, paljonko töitä kaiken kaikkiaan mahtoi valmistua!!


Kiitos kaikille mukanaolosta ja suurenmoiset onnittelut joka ikisestä valmistuneesta työsä!!
Hienoa työtä olette saaneet aikaan!

3 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Edelleen olen lahjoittamassa voittoa jollekin fufoilijalle.

Itsellä ehkäpä valmistuu 1-2 vielä.

Oranssi kirjoitti...

Anon lupaa loppuraportoida vasta maanantaina. En tiedä valmistuuko viikonloppuna fo vai ei, mutta jos valmistuu, en ole tietokoneen lähelläkään ennen maanantaita. Tsemppiä kaikille, joilla olisi ufoja vielä jäljellä (ja meitähän on monta). Yksi kerrallaan pois. Kyllä se siitä.

MysteryKnitter kirjoitti...

No minä voisin sanoa, että se yksi ja ainoa työ, jonka sain valmiiksi, saa riittää loppuraportiksi. Niin, ja tietenkin maininta siitä, että osallistun kolmoseen eli siihen sarjaan, johon osallistuvat yhdenkin työn tehneet.