torstaina, heinäkuuta 02, 2009

Grande Finale

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös viralliset fufoilut - epävirallisissa merkeissä varmasti monella on vielä ufoja "kynittävinään". Mutta kaksi reipasta ufojen nujerruskuukautta on takana ja maineen sekä kunnian lisäksi ufoilijoiden kesken oli palkintoja arvottavana. Joten suoraan asiaan:

Omavaltaisesti arvoin ensimmäiseksi palkinnon, jonka luovutin itse. Ensimmäisen ufo-fufo- palkinnon arvontaan osallistuivat kaikki ne, jotka ovat saaneet jonkun ei neulotun/virkatun -ufon valmiiksi. Tässä kategoriassa satunnaislukugeneraattori suosi KIO:ta.
Seuraavaksi arvoin samaisella generaattorilla kaksi Marelon lahjoittamaa palkintoa kaikkien osallistujien kesken: onnetar oli tällä kertaa suosiollinen NÄPILLE ja VILLAVIRVELLE.
Tämän jälkeen oli vuorossa pääemon eli Helmiksen luovuttama palkinto, joka satunnaisesti arvottuna osui ARJALLE.
Ja lopuksi arvoin kaksi Taika-Taigan lahjoittamaa puikkopussukkaa, jotaka osuivat TALUTTIMELLE ja KOUKKUHELMELLE.
Jotta palkinnot löytäisivät oikeisiin osoitteisiin, pyydän sekä lahjoittajia että palkinnon voittaneita laittamaan pikaisesti viestiä yhteystietoineen osoitteeseen oujova@yahoo.com.
Kiitoksia kaikille ufoilijoille, on ollut taas mukavaa ufoilla ja seurata toisten valmistuneita töitä. Omat ufoni tulivat nujerretuksi, mutta kasa uusia töitä on jo puikoilla - eiköhän ensi vuodellekin taas jotain löydy!

2 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Ou jee! Kerranki mua onnistaa. Laitoin sähköpostia tulemaan. :)

kio kirjoitti...

jee, kiitos kaunis :))