lauantaina, toukokuuta 20, 2006

Lyhyet pyöröpuikot ja valmistuneita

Tilasin Novitalta 40 cm pätkän 5 mm:n pyöröpuikon Ikuisuus-neuleeksi nimeämäni (juu,sama keltainen) hihojen tekemistä varten. Eilen jaksoin tehdä muutaman rivin, sit taas tökkäs.
Muuten lasketaanko ufojen valmistumislistalle myös uudet aloitetut, jotka ovat valmiiksi tulleet? Olen tehnyt yhden t-paidan (juu neule) ja virkkasin itselleni kolmiohuivin. Saako niistä jotain pointsejka sit lopussa?

3 kommenttia:

verano kirjoitti...

Mun henkilökohtainen mielipide on, että ellei uusi työ ole ollut "jäähyllä" välillä, ei sitä lasketa fufo-juttuihin mukaan. Mutta jos nyt joku fufoilun aikana aloitettu meinaa päätyä ufoksi ja sitten kuitenkin se valmistuu, se pitäisi musta laskea mukaan. Mutta mitä "viralliset" säännöt sanovat, sitä en tiedä..

Anonyymi kirjoitti...

Nooo, mun mielestä ne uudet jutut ei varsinaisesti kuulu fufoiluun. Mullakin on aloitettuna ja valmiiksi tehtynä ainakin 4 neuletta (fufoilun aikana siis), mutta en aio laskea niitä kisaan.

Päinvastoin, nehän vielä haittaa tätä fufoilua.
Tuo jäähylläolo on mun mielestä aika hyvä kriteeri, vaikka onhan siinäkin tulkinnanvaraisuuksia. Toisen mielestä viikon jäähy on selvä fufo, toiselle se on parasta mietintä- ja kypsyttelyaikaa. Tulkitaan tätä aika väljästi, mut ei aktiiviset työt nyt oikein tähän liity, vai mitä?

MysteryKnitter kirjoitti...

Heeei, mä kävin tänään vähän reissussa ja pari riviä sain meno- ja tulomatkalla yhteensä aikaiseksi. Muutama pisto siis on tullut lisää siihen kanavatyöhöni, josta olen jaksanut hehkuttaa täällä vaikka miten paljon. Yes!!!!