lauantaina, toukokuuta 20, 2006

Yksi lensi yli käenpesän

Valkoinen palmikkopiponi on valmis, muissa riittää vielä tekemistä. Olen varmaan viimeinen joka on saanut jotain ylipäänsä valmiiksi. Osa on tehnyt näköjään jo useampia ufoja loppuun.

"Mallihenkilöni" silmät on häveliäästi peitetty loisteliaalla (köh köh) kuvankäsittelyllä, mutta pipon onkin tarkoitus olla tässä pääosassa:


Nyt takaisin yli puolivälissä olevan Fifin kimppuun, kun täällä kerran on ukonilma ja ulos meneminen on poissuljettu idea. Olisiko muuten mahdollista saada minunkin blogini tuonne sivupalkin linkkilistaan muiden joukkoon -- kenellä onkaan sinne päivitysoikeuksia?

3 kommenttia:

kuka lie kirjoitti...

Jep, laitetaan. Silloin tällöin olen koettanut kysellä osoitteita blogeihin, joko et ole huomannut tai sitten minä en ole huomannut. =o) No, nyt joka tapauksessa korjaan tilanteen

Elina kirjoitti...

Kiitos nopeasta toiminnasta! :) Multa on tosiaan mennyt varmaan kyselyitä ohi silmien. Kannettavani hiiri on sellainen, että se joskus pyrkii selaamaan sivua nopeammin kuin tahtoisin ja tällä hetkellä se johtaa taistoamme 3-1. Voishan sitä tietysti erillisenkin hiiren ostaa...

MysteryKnitter kirjoitti...

Hieno päähine! Well done!