tiistaina, kesäkuuta 13, 2006

Haapajärvi häpeää itseään

Ciao!
Häpeän itseäni. Ai miten niin? Minulla on nyt yksi ulkona ja yksi sisällä neulottava työ - ja sitten se kanavatyökassi autossa. Kanavatyö ei ole saanut pistoakaan lisää vähään aikaan...mutta kyllä se varmaan sitten saa, kun työmatkat alkavat taas. *huokaus* No, kaikki aikanaan.

Eilen kävin kirjastossa vähän lainaamassa kuunneltavaa (juuri niin, kuunneltavaa!), jotta voin kuunnella kirjan tapahtumia samalla kun keskityn neulomaan 6 oikein, 2 nurin - neuloksesta tehtävää hamettani. Alahelma, siis se aivan alahelma on ihan kamalan näköinen mutta minkäs teet...en jaksa alkaa purkaa, joten se saa olla sellainen kuin on. Kuka sitä helmaa nyt tuijottaisi muutenkaan? Itse hametta on tullut muutama sentti valmiiksi. 80 silmukkaa ja 87 cm / kappale.. Saa nähdä riittääkö lanka siihen. *puistelee päätään epäilevän näköisenä* Novita Pop on kyllä aika paksua...Että sillä lailla. Toivon silti parasta.

Ja mitä kuuntelen neuloessani? Tällä hetkellä Rosa Liksomin kirjoittamaa tekstiä, jonka nimi on Reitari. Luulin että se on oikeasti Ritari, joka on kirjoitettu tahallaan väärin...mutta ei, Reitari on sen oikea nimi. No joo...nyt saa riittää tuosta. Mutta joka tapauksessa...senttejä syntyy kovaa vauhtia. Äidin perintöpuikoilla on sitten kiva neuloa paksua lankaa, eivät ranteet rasitu niin paljoa.

Ai niin...yksi juttu vielä. Nimittäin minä tuskailin eilen, että mitenkähän minä viihdyn tuolla takapihallani, kun siellä ei ole keinua eikä mitään sentapaista. No, siellä on sellainen puinen systeemi, vähän korkeaa penkkiä muistuttava. Se on minun "pöytäni", jolla pidän korin, jossa ulkokudin, sen langat ja kuunneltavat kasetit ovat. Oh yes! Ja tuoli jossa istun neuloessani..sen asetin sopivan varjoisaan paikkaan mutta tasaiselle maalle kuitenkin. Ihanaa! Löytyipäs minullekin sopiva soppi tuosta pihalta. Epäilin kai siksi, kun ennen sain istua "juorukeinussa" ja kuunnella kasetteja siinä. Mutta no, kaikkeen tottuu. En malttaisi odottaa seuraavaa tilaisuutta päästä taas istumaan ja neulomaan tuonne ulos...se on niin ihanaa kesätouhuamista se neulominen - varsinkin ulkona.

Ei kommentteja: