perjantaina, kesäkuuta 27, 2008

Hui, miten noloa

Se ainoakin ufon fufotus meinasi jo tyssähtää, kun en heti löytänytkään niitä ex-kappaleita, jotka piti purkaa, jotta saisin tuon uuden ympyriäistakin tehtyä valmiiksi.
Mutta huraa! Kappaleet löytyivät tänään ja vakaa aikomus on seuraavaksi jatkaa ympyrätakin hihojen tekoa. Pienestä motivaatiokatkoksesta huolimatta, siis .


Muutamia on jo ilmoittautunut jatkamaan ufoilua kesäkuun jälkeenkin. Sovitaan siis, että arvotaan tähän mennessä luvatut palkinnot (Outikin lupasi vielä yhden palkinnon edellisten lisäksi) kuun vaihteessa ja sen jälkeen tämä blogi on edelleen fufoilijoiden vapaasti käytettävissä. Voitte siis edelleen raportoida tänne ufojen valmistumisesta.


Olisi mukavaa kuulla vielä tämän päätempauksen lopputuloksesta! Kertoilkaapa siis, miten tämmöinen kuukauden mittainen ufojakso mielestänne ja omalla kohdallanne onnistui? Mitä olisi voinut tehdä enemmän tai vähemmän ja mitä jäi vielä ensi vuoteen?


Omasta puolestani voin sanoa, että kirpaisi kyllä lopultakin purkaa nuo muutama vuosi sitten tehdyt ihan passelit vartalokappaleet Isovelineuleesta.
Kun nyt pääsin kuitenkin jatkamaan ympyrätakkia, odotan mielenkiinnolla, miltä lankojen uusi inkarnaatio mahtaa näyttää. Tällä hetkellä suurin toiveeni on, että ensinnäkin jaksan vääntää takin valmiiksi asti ja että siitä tulisi edes suunnilleen sopivan kokoinen. Sitähän ei todellakaan vielä voi tietää, kun se on tuhannen mykkyrällä liian pienillä puikoilla.

Viikonlopun aikaisia loppuraportteja (tai väliaika-) kuulostellen..
Hyvää loppukiriä kaikille kuukauden tempaukseen osallistuneille ja nyt sitten hyviä jatkosuunnitelmia hiomaan!!

Ei kommentteja: