perjantaina, kesäkuuta 27, 2008

Muutama UFO selätetty

Joitakin vuosia parittomana pyörinyt pieni villasukka sai vihdoin parinsa.
UFOutumisvaarassa ollut Juliettekin valmistui. Julietteen käyttämäni Princess Mohair-lanka loppui kesken, kun oli enää pari kerrosta tekemättä. Hiha-aukkoihin piti kuitenkin saada edes pari kerrosta neulottua, joten purin aloitusreunasta muutaman kerroksen. Purkaminen on inhokkihommaani ja muutaman kerran tuli mieleen haudata tekele johonkin kaapin perälle piiloon. Niin ja onneksi sovelsin ohjetta alunperinkin eli neuloin helmineuletta. Muuten lankaa olisi tarvittu vielä reunojen neulomiseen.
Kuvassa olevien lisäksi on selätetty muitakin UFOja. Hahtuvalangasta virkattu lisäimu-vaippanen tuli valmiiksi ja on käynyt pesukoneessa huopumassa. Samoin pari virkattua Vaaka-tilkkua valmistui.
Majailen tällä hetkellä kakkoskodissani ja täältähän löytyi lisää UFOja. Listaan vielä itsesäälissä nekin, vaikka tuskin niistä ehdin enää mitään saada valmiiksi:
- lisää neulottuja Vaaka-tilkkuja, aloitettu viime syksynä
- virkatun torkkupeiton aloitus, aloin kinata äitini kanssa väreistä ja tekele lensi seinään jouluna 2006...
- vuosi sitten aloitettu virkattu pussukka
- varmaan pari vuotta sitten aloitettu koukuttu selänpesin
- UFOutumisvaarassa oleva Feather and Fun-huivi kasvivärjätyistä langoista, puolet tehty ja sitten loppui yksi hyvänvärinen lanka
- UFOutumisvaarassa oleva pitsineuletakki, itselleni olen tekemässä ja kun kaikki kappaleet on valmiina, niin näyttää liian isolta :(

Huomiseen neuletapaamiseen otan ehkä sen todellisen ikuisuusprojektin eli villapaidan tekeleen. Toivottavasti varastosta löytyy mustaa Seiskaveikkaa, ettei kaupan kautta tarvitse kiertää :) Aion muutenkin kilkutella UFOja ihan kuun loppuun saakka eli ehkä tässä joku muukin UFO vielä saatetaan FUFOksi. Tai sitten masennun, kun noita UFOja putkahtelee jatkuvasti lisää esiin.

Ei kommentteja: