maanantaina, toukokuuta 29, 2006

Voi pemputti

Hippy-jakun (josta nyt tuleekin varmaan villapaita, koska sellaisena sitä tulee käytettyä) kävi vähän köpösti: lanka loppui kesken. Viimeistä hihaa pitäisi tehdä vielä 1,5 cm eikä lankaa ole. Lisäksi etukappaleeseen vaaditaan varmaan jonkin verran lisää lankaa jos puran ne tämänhetkiset etukappaleet ja neulon yhtenäisen etumuksen paitaan.

Nyt täytyykin sitten selittää puolisolle/vanhemmille Suomeen millaista lankaa tarvitsen ja odotella pakettia. Muuten fufo valmistuisi jo ensi viikon aikana. :( Toinen vaihtoehto on nipistää etukappaleista lankaa hihaan ja tehdä etumukseen koristeraita jollain muulla -- Saksasta saatavalla -- langalla, mikä sekään ei olisi huono vaihtoehto ja piristäisi takuulla paidan ulkoasua.

Mielipiteitä, kummin kannattaisi tehdä, pyytää lisälankaa Suomesta ja odottaa postipakettia vai neuloa koristeraita jollain muulla langalla? Tekele on sitä sateenkaaren- tai revontulenväristä Hippyä, joten sitä voisi kuvata riemunkirjavaksi.

Elina

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no voihan nenu! Kyllähän siihen yksivärinen raitakin uppoaisi aika mukavasti ja jos nyt on draivi päällä tehdä, ei ainakaan jäisi (taas) kesken.
Molempi parempi, en osaa sanoa.
Mitä Hippyä muuten tarvitset?

Elina kirjoitti...

Se on sitä sateenkaarenväristä, värikoodi on muistaakseni 880. Lähetin äiteelle Suomeen sähköpostia, yrittää katsella Anttilasta josko löytyisi vielä näin kesälläkin valikoimista. Ellei löydy, joutunen lähettelemään hätäviestiä neulontalistalle tai johonkin. :( Pidetään peukkuja että sitä vielä on hyllyssä. Kokonainen kerä lienee liikaa tätä tarvetta varten, mutta voin tehdä lopusta vaikka sateenkaarivaatteita kaverien lasten barbeille tai jotain.

Yllättävä draivi olis tuon tekeleen suhteen kieltämättä päällä. Hyödynnän puhtini kuitenkin vääntämällä korvikkeeksi fufo-Fifiä, kunnes saan lisää paitalankaa. :)

Helmis kirjoitti...

Mäkin oon lähiaikoina nähnyt meidän Vapaa Valinnassa sitä revontulenkirjavaa Hippyä. Tiedoksi, jos tarviit kuitenkin. Tämä bongaus on suunnilleen viime viikolta.